BREAKING | Alertă cu bombă într-un autobuz din București. Șoferul STB a observat un colet suspect în vehicul

04 nov. 2023
1023 Afișari
BREAKING | Alertă cu bombă într-un autobuz din București. Șoferul STB a observat un colet suspect în vehicul
BREAKING | Alertă cu bombă într-un autobuz din București. Șoferul STB a observat un colet suspect în vehicul | Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Alertă cu bombă într-un autobuz STB din Capitală. Șoferul a observat un colet suspect ce fusese abandonat în vehiculul de transport public.

UPDATE ora 17:00: Din fericire, alerta cu bombă a fost una falsă. În ghiozdanul uitat în autobuz se aflau doar haine.

Alertă cu bombă într-un autobuz STB

Autoritățile au fost puse în alertă în această după-amiază, după ce un șofer al Societății de Transport București (STB) a anunțat că un colet suspect se află în autobuzul pe care îl conduce, transmite Antena 3 CNN.

Este vorba despre un ghiozdan care fie a fost uitat de un călător grăbit, fie a fost lăsat în mod intenționat în mijlocul de transport în comun. Pirotehniștii efectuează verificări pentru a determina care este proveniența acestuia și dacă reprezintă eu pericol pentru cetățeni.

Incidentul s-a petrecut loc la puțin timp după ce în Capitală a avut loc un miting pro-palestinian. La acesta manifestație publică au participat câteva sute de persoane.

Marșul a fost organizat de Asociația Comunității Palestiniene din România și de Asociația „Jalya Palestina”. Pe lângă cetățeni, la această manifestație a participat și ambasadorul Palestinei la București, Issam Tawfiq Masalha.

Rămâne de văzut dacă alerta a fost una reală, sau doar o alarmă falsă.

Știrea în curs de actualizare. 

Cookies