BREAKING | Alertă cu bombă în București, la stația de metrou Piața Victoriei. Autoritățile au stabilit că alerta a fost una falsă | UPDATE

03 ian. 2023
342 Afișari
BREAKING | Alertă cu bombă în București, la stația de metrou Piața Victoriei. Autoritățile au stabilit că alerta a fost una falsă | UPDATE
BREAKING | Alertă cu bombă în București, la stația de metrou Piața Victoriei. La fața locului sunt polițiștii. Sursa foto: Agerpres

Autoritățile sunt în alertă. Este alertă cu bombă la stația de metrou Piața Victoriei din București. O persoană a anunțat la 112 că a fost amplasat un dispozitiv exploziv.

UPDATE, 12:45: Desfășurări de forțe impresionante în Capitală. Oamenii legii au stabilit că nu era necesară evacuarea stației de metrou. S-a dovedit că alerta cu bombă de la stația de metrou Victoriei a fost una falsă.

Autoritățile au identificat deja apelul și au aflat că, în trecut, au fost realizate mai multe apeluri similare la 112. Bărbatul urmează să fie amendat.

Știrea inițială

Alertă cu bombă la stația de metrou Piața Victoriei

Marți, 3 ianuarie 2023, în jurul orei 11:30, polițiștii din București au primit un apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au fost anunțați că la stația de metrou Piața Victoriei a fost amplasat un dispozitiv exploziv, potrivit unui comunicat oficial transmis de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, transmite antena3.ro.

La fața locului au ajuns politiștii Secției 3, dar și cei din cadrul Brigăzii de Poliție pentru Transport Public. Sunt luate primele măsuri.

Sunt polițiști la ambele ieșiri și intrări de la stația de metrou Victoriei.

„Dispeceratul Metrorex a fost avizat de către reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne despre o posibilă amenințare cu bombă în zona stației de metrou Victoriei.

Echipele specializate din cadrul Poliției s-au deplasat la fața locului.La acest moment circulația trenurilor de metrou se desfășoară conform graficului”, a transmis Metrorex.

Conform sursei citate, autoritățile bănuiesc că ar fi vorba despre o alertă falsă. Numărul de pe care s-a făcut anunțul de azi a fost folosit și în trecut pentru asemenea apeluri.

Alerte similare au mai fost înregistrate în București, iar toate s-au dovedit a fi false.

Cookies