BREAKING | Accident violent în Centrul Bucureștiului. Un șofer urmărit de poliție a intrat într-un stâlp | FOTO

14 nov. 2021
2371 afișări
BREAKING | Accident violent în Centrul Bucureștiului. Un șofer urmărit de poliție a intrat într-un stâlp | FOTO
BREAKING | Accident violent în Centrul Bucureștiului. Un șofer urmărit de poliție a intrat într-un stâlp. Sursa foto: Facebook/ INFO TRAFIC ROMANIA

Accident violent înregistrat pe Bulevardul Magheru după ce un șofer a intrat cu viteză într-un stâlp și a distrus autoturismul pe care îl conducea. Acesta a fost urmărit de poliție după ce a ignorat semnalele agenților de la Rutieră.

Accident violent produs duminică dimineață în centrul Bucureștiului. Un șofer a fugit de poliție după ce a ignorat semnalele agenților de la Rutieră care îi ceruseră să oprească pe dreapta pentru un control. La scurt timp, acesta a pierdut controlul volanului și a intrat cu viteză într-un stâlp de pe margeinea bulevardului Magheru.

Accident violent în Piața Romană. Ce substanțe a consumat șoferul

La scurt timp după ce a intrat cu mașina în stâlp, conducătorul autoturismului BMW de culoare neagră a fost testat de agenții de poliție atât cu aparatul etilotest, cât și cu un aparat DrugTest. Rezultatele au fost surprinzătoare, mai ales pentru această oră a zilei.

Potrivit surselor de la fața locului, șoferul a avut o alcoolemie de 0,99mg/l alcool pur în aerul expirat, și a fost testat pozitiv la cocaină.

După verificările de rigoare, șoferul a fost condus la sediul INML pentru a i se preleva probe biologice. Totodată, acestuia i-a fost întocmit un dosar penal.

Accident violent în Centrul Bucureștiului. Un șofer urmărit de poliție a intrat într-un stâlp

În acest moment, traficul pe bulevardul Magheru în sensul de mers spre Piața Romană este îngreunat, fapt ce a cauzat aglomerarea zonei cu pricina. Martorii ocular susțin că acesta conducea cu viteză mult peste limita legală și a pierdut controlul volanului când a ajuns în dreptul unui semafor, astfel că a acroșat violent un stâlp.

Iată imagini în urma impactului

BREAKING | Accident violent în Centrul Bucureștiului. Un șofer urmărit de poliție a intrat într-un stâlp.
BREAKING | Accident violent în Centrul Bucureștiului. Un șofer urmărit de poliție a intrat într-un stâlp. Sursa foto: Facebook / INFO TRAFIC ROMANIA

În această imagine se poate vedea că stâlpul semaforului în care a intrat șoferul este extrem de apropiat de trecerea de pietoni. Din fericire, norocul a făcut ca acest incident să nu se petreacă la o oră de vârf, când aici s-ar fi aflat mai mulți pietoni.

Sursă foto: Facebook/ INFO TRAFIC ROMANIA

Cookies