BREAKING & UPDATE | Accident pe Centura Capitalei. Traficul este restricționat

17 ian. 2022
617 Afișari
BREAKING & UPDATE | Accident pe Centura Capitalei. Traficul este restricționat
BREAKING | Accident pe Centura Capitalei. Traficul este restricționat. Sursa foto: Unsplash

Un accident a avut loc pe Centura Capitalei luni seară, în zona localității Mogoșoaia din Județul Ilfov. În urma impactului, un pieton a fost rănit grav și a decedat, în ciuda eforturilor depuse de salvatori de a-l resuscita.

UPDATE: Accident produs pe Centura Capitalei. Pietonul care a fost lovit de autoturism a murit la fața locului, deși i-au fost aplicate manevrele de resuscitare specifice.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ

Potrivit informațiilor transmise de IPJ Ilfov, șoferul care a fost implicat în accident a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Accident grav petrecut luni seară pe Centura Capitalei (DNCB) luni seară, în apropierea Bucureștiului, mai exact în localitatea Mogoșoaia din județul Ilfov, potrivit Mediafax.

Accident pe Centura Capitalei. Traficul în zonă este deviat

Centrul Infotrafic al Poliției Române a transmis faptul că un pieton a fost grav accidentat de un autoturism pe Centura Bucureștiului (DNCB). În urma impactului, pietonul acroșat a avut nevoie de resuscitare la fața locului din partea echipajelor de urgență.

Accidentul a cauzat îngreunarea traficului în zonă, astfel că sensul dinspre Otopeni spre Mogoșoaia din Centura București a fost restricționat.

La această oră, circulația pe DNCB în sensul dinspre Otopeni către Mogoșoaia este restricționată, iar conducătorii auto sunt nevoiți să folosească o rută ocolitoare prin Municipiul București.

Vă recomandăm și:

Un accident grav a avut loc astăzi și în Bolintin-Vale

Un alt accident care a implicat un șofer și un pieton a avut loc astăzi în județul Giurgiu, în localitatea Bolintin-Vale, aflată în apropierea Capitalei.

La volanul mașinii se afla un polițist care era, în timpul serviciului. Acesta a lovit un băiețel în vârstă de 5 ani. Reprezentanții IPJ Giurgiu au transmis că cel mic era nu era supravegheat în momentul incidentului și „a ieșit în fugă din curtea casei și s-a lovit de autovehicul aflat în mișcare”. Din fericire, a fost vorba despre un accident ușor, iar copilul nu a fost rănit, însă la fața locului a fost trimis un echipaj de ambulanță preventiv, pentru verificările de rigoare.

Polițistul a fost verificat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Este vorba despre un agent încadrat în MAI în anul 2012, care se deplasa la momentul accidentului pentru punerea în executarea a unui mandat de aducere emis de Judecătoria Bolintin-Vale, potrivit autorităților.

 

Cookies