BREAKING | Accident mortal în zona Parcului Cișmigiu din București. Un pieton a fost lovit de mașină în timp ce traversa strada. Actrița Monica Odagiu se afla la volan | UPDATE

09 apr. 2023
1372 Afișari
BREAKING | Accident mortal în zona Parcului Cișmigiu din București. Un pieton a fost lovit de mașină în timp ce traversa strada. Actrița Monica Odagiu se afla la volan | UPDATE
BREAKING | Accident mortal în zona Parcului Cișmigiu din București. Un pieton a fost lovit de mașină în timp ce traversa strada | Sursă foto: Inquam Photos Octav Ganea

Un accident grav, în urma căruia un pieton a murit, avut loc cu puțin timp în urmă în zona Parcului Cișmigiu din București. Două vehicule au fost implicate în incidentul rutier.

UPDATE ora 17:40: Conform unor surse ale Antena 3 CNN, la volanul mașinii care a lovit mortal un bărbat de 35 de ani se afla actrița Monica Odagiu.

UPDATE ora 17:30: Se pare că o femeie în vârstă de 26 de ani conducea un autovehicul pe strada Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB de autobuz „Luterană”, a lovit un bărbat în vârstă de 35 de ani.

Femeia ce conducea mașina a fost testată cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost zero.

Un pieton a murit lovit de mașină în zona Parcului Cișmigiu

Conform informațiilor transmise de Antena 3 CNN, accidentul a avut loc în jurul orei 16:20, în zona Bisericii Luterană. Bărbatul a fost lovit de mașină în timp ce traversa strada, pe la trecerea de pietoni semaforizată.

La fața locului s-a prezentat atât polițiștii Brigăzii Rutiere, cât și e echipaje SMURD. Au fost efectuate manevre de resuscitare, însă, din nefericire, persoana lovită de mașină a decedat. Criminaliștii se află și ei la fața locului și fac cercetări.

În scurt timp urmează să ajungă și cei de la INML pentru a ridica trupul fără viață al victimei. Urmează să fie efectuată și o autopsie pentru a stabili exact cauza decesului.

Din primele informații se pare că în acest accident au fost implicate două autovehicule, unul dintre acestea fiind condus de un începător.

Nu se știe încă exact cine este de vină pentru producerea accidentului.

Trafic îngreunat

În zona unde a avut loc accidentul, traficul a fost restricționat. Polițiștii fac la acest moment cercetări la fața locului, pentru a determina exact care au fost circumstanțele în care a avut loc accidentul.

De asemenea, în intersecțiile din apropiere traficul se desfășoară cu dificultate. Șoferii sunt sfătuiți să evite zona pe cât posibil.

Cookies