BREAKING | Accident mortal în București. Un pieton a fost lovit de autobuz în cartierul Titan

16 apr. 2023
1467 Afișari
BREAKING | Accident mortal în București. Un pieton a fost lovit de autobuz în cartierul Titan
BREAKING | Accident mortal în București. Un pieton a fost lovit de autobuz în cartierul Titan

Un șofer de autobuz care circula pe linia STB 335 a lovit un pieton în zona cartierului Titan și apoi și-a continuat traseul. Șoferul susține că nu a știut că l-a lovit mortal pe pieton și că a aflat de accident doar când a fost oprit de polițiști la câțiva kilometri distanță, în zona Aviatorilor.

Accident mortal în București în prima zi de Paște. Un pieton a fost lovit mortal de un șofer de autobuz care circula pe linia STB 335 în zona cartierului Titan. Șoferul susține că nu a știut că a lovit un pieton și că a aflat abia când oamenii legii l-au oprit în nordul Capitalei, lângă Arcul de Triumf, la câțiva kilometri distanță de locul unde s-a petrecut tristul incident.

Potrivit G4Media, pietonul s-ar fi împiedicat la coborârea din autobuz și ar fi căzut sub autobuz, fiind călcat la plecarea din stație.

BREAKING | Accident mortal în București. Un pieton a fost lovit de autobuz în cartierul Titan

Accidentul a avut loc pe Bulevardul Grigorescu, la stația Brâncuși din sensul de mers spre Băneasa. Ce i-a surprins pe oamenii legii cel mai mult este faptul că între locul petrecerii accidentului și locul unde a fost oprit șoferul de autobuz sunt câțiva kilometri buni, iar șoferul autobuzului 335 susține că nu a știut că a lovit un om.

Bărbatul a fost testat pentru consum de alcool sau droguri, rezultatele testului fiind negative. Mai mult decât atât, acesta a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru a-i fi prelevate probe biologice.

Ca urmare, polițiștii au început o anchetă în vederea descoperirii circumstanțelor în care s-a produs accidentul care a dus la moartea pietonului și au suspendat permisul șoferului autobuzului până la finalizarea anchetei.

Comunicatul transmis de STB

„Politia Rutiera investigheaza un accident mortal pe Bd Grigorescu, la statia Brancusi, sens Baneasa. E implicat un autobuz articulat din linia 335. La Piata Charles de Gaulle, a fost interceptat si este cercetat soferul autobuzului 6828, linia 335, autobaza Titan. Cazul ramane in cercetare. Din aceasta cauza timp de 105 min.(06:20-08:05) autobuzele liniilor101,243,335 au circulat deviat pana la terminarea măsurătorilor. Mai multe detalii putem furniza dupa finalizarea cercetărilor. Autobuzul in momentul de fata e garat la autobaza Titan. Șoferul autobuzului nu va mai conduce pana la finalizarea cercetărilor. Conducere societatii se implica in cercetarea administrativă a evenimentului, înregistrările video de pe autobuz sunt puse la dispozitia poliției Rutiera. Regretam cele întâmplate si transmitem condoleanțe familiei persoanei decedate.”

CITEȘTE ȘI

Minunea din Sâmbăta Mare din București. Cine sunt polițiștii care au salvat-o pe femeia care voia să se sinucidă în Lacul Morii

Prognoză meteo specială pentru București în zilele de Paște. Ultimele informații transmise de ANM

Evenimentul „Egg Hunt” din 17 aprilie este anulat de Primăria Sectorului 2. Prognoza meteo arată că va ploua toată ziua

Cookies