BREAKING | Accident mortal, cu motociclist, pe Podul Grant. STB: Tramvaiele 41, blocate pe pasaj, s-a înființat linia navetă 641 | UPDATE

06 iul. 2024
5804 afișări
BREAKING | Accident mortal, cu motociclist, pe Podul Grant. STB: Tramvaiele 41, blocate pe pasaj, s-a înființat linia navetă 641 | UPDATE
BREAKING | Accident mortal, cu motociclist, pe Podul Grant. STB: Tramvaiele 41, blocate pe pasaj, s-a înființat linia navetă 641 | Sursă foto: Info Trafic București si Ilfov-Facebook/ M. Mirică

Un accident mortal, în care a fost implicată o motocicletă, a avut loc cu puțin timp în urmă pe Podul Grant din Capitală. Traficul din zonă este afectat pe ambele sensuri de mers, iar linia de tramvai 41 este și ea blocată, anunță STB.

UPDATE ora 16:00: La acest moment, circulația tramvaielor de pe linia 41 se desfășoară normal. Aceasta a fost afectată pentru mai bine de 2 ore. Iată mesajul transmis pe contul de „X” (fost Twitter) STB SA Clienți:

Linia 41 funcționează normal pe Podul Grant. Blocare (linie navetă): 147 de minute (13:13-15:40).

UPDATE: Polițiștii rutieri au aplicat restricții de circulație pe sensul dinspre Calea Crângași spre Strada Turda. Conform unor prime informații, se pare că ar fi fost vorba de o autoaccidentare, transmite un alt martor:

Au fost aplicate restricții de trafic pe Podul Grant sensul dinspre Calea Crângași către strada Turda și celălalt sens, de la breteaua de coborâre către Calea Giulești către Piața Crângași. Din primele informații, ar fi vorba despre autoaccidentare

Accident mortal, cu motociclist, pe Podul Grant

Accidentul a avut loc cu puțin timp în urmă, pe sensul de mers dinspre Crângași, conform informațiilor transmise de un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov”.

Un alt martor a transmis că motociclistul a fost proiectat pe șina de tramvai:

Băiatul circula pe sensul dinspre Crângași și era aruncat pe sinele de tramvai. 

Se pare că, din nefericire, echipajele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viața motociclistului. În urma accidentului, acesta a decedat.

Rideru-l prezintă leziuni incompatibile cu viața.

În zona respectivă a afectată atât circulația rutieră, cât și circulația linie de metrou ușor 41. STB a anunțat că tramvaiele acestei linii sunt blocate înainte de stația Ceahlău, fiind afectat sensul de mers către Ghencea:

Linia 41 – blocată pe Pasajul Grant, pana in stația Ceahlău, pe sensul spre Ghencea. Cauza: eveniment de circulație terți produs pe linia de tramvai.

În acest context, pentru preluarea călătorilor, STB a anunțat că se va înființa linia de autobuz navetă cu indicativul 641. Aceasta va funcționa între Piața Presei și terminal „Ghencea”.

Conform GPS-ului Google Maps, traficul din zona se desfășoară foarte lent la acest moment. Iată harta:

Trafic afectat de accident pe Podul Grant
Trafic afectat de accident pe Podul Grant | Sursă foto: Captură Google Maps

Șoferii sunt sfătuiți să ocolească pe cât posibil zona respectivă pentru a evita producere a de ambuteiaje.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies