BREAKING | Accident grav pe Splaiul Unirii. Doi pietoni au fost loviți pe trecere, unul a murit

18 oct. 2022
15671 Afișari
BREAKING |  Accident grav pe Splaiul Unirii. Doi pietoni au fost loviți pe trecere, unul a murit
BREAKING | Accident grav pe Splaiul Unirii. Doi pietoni au fost loviți pe trecere, unul a murit / Sursă foto: Facebook-Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Un accident în care doi pietoni au fost loviți pe trecere a avut loc marți, 18 octombrie 2022, în jurul orei 11:30, pe Splaiul Unirii, în sensul de mers spre Timpuri Noi – Mihai Bravu.

Accident grav pe Splaiul Unirii

Un șofer a lovit două persoane pe trecerea de pietoni, un bărbat de aproximativ 65 de ani și unul de aproximativ 70 de ani, conform Infotraficromania.ro.

La fața locului s-a prezentat atât Brigada Rutieră, cât și un echipaj SMURD. Un voluntar instruit prin programul „Exista un EROU in fiecare dintre VOI” a intervenit alături de echipajele prezente pentru a acorda prim-ajutor victimelor.

Cu toate că s-a încercat resuscitarea bărbatului de 65 de ani, din nefericire, acesta nu a putut fi salvat și a fost declarat decedat.

Cel ce-al doilea bărbat, cel de 70 de ani, a fost transportat la Spitalul Bagdasar.

Traficul rutier în zona respectivă este blocat sensul de mers către Șoseaua Mihai Bravu.

Brigada Rutieră a transmis:

În jurul orei 11.16, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la un accident de circulație produs pe o stradă din sectorul 4.

Conducătorul unui autovehicul care circula pe Splaiul Unirii dinspre bd. Șincai către Șos. Mihai Bravu a surprins și accidentat doi pietoni.

În urma accidentului de circulație, unul dintre pietoni a decedat după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare, iar celălalt a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind 0.

Se efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Un alt accident a avut loc seara trecută pe Strada Mărgeanului

Luni seară, în jurul orei 21:30 un alt accident cu pieton a avut loc pe Strada Mărgeanului. Aceasta se află în Sectorul 5 (cartierul Rahova) și este paralelă cu Șoseaua Antiaeriană.

Un șofer a lovit o persoană pe trecerea de pietoni nesemaforizată, la intersecția dintre străzile Mărgeanului și Buzoieni. Un echipaj SMURD a acordat îngrijiri persoanei rănite, iar ulterior au transportat-o la spital.

Accident Strada Mărgeanului
Accident Strada Mărgeanului / Sursă foto: b365.ro

La fața locului s-a prezentat și un echipaj de Poliția pentru a stabili exact în ce condiții s-a produs respectivul accident.

Cookies