BREAKING | Accident grav pe Șoseaua Vitan-Bârzești din București. Două fete au fost lovite pe trotuar, după ce trei mașini s-au izbit și una s-a răsturnat

19 ian. 2023
2175 Afișari
BREAKING | Accident grav pe Șoseaua Vitan-Bârzești din București. Două fete au fost lovite pe trotuar, după ce trei mașini s-au izbit și una s-a răsturnat
BREAKING | Accident grav pe Șoseaua Vitan-Bârzești din București. Două fete au fost lovite pe trotuar, după ce trei mașini s-au izbit și una s-a răsturnat | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București Ilfov

Un accident grav a avut loc în această dimineață pe Șoseaua Vitan-Bârzești din București, iar în urma acestuia două minore aflate pe trotuar au fost rănite. Unul dintre vehiculele implicate s-a răsturnat în afară parții carosabile.

Accident grav pe Șoseaua Vitan-Bârzești din București

Accidentul s-a produs în această dimineață, în jurul orei 08:15, în Capitală. Se pare că trei vehicule au fost implicate în accident, conform informațiilor transmise de publicația InfoTraficRomânia.ro.

Una dintre mașinile implicate în incidentul rutier s-a răsturnat și a ajuns în afara părții carosabile. Astfel că, două minore ce se aflau pe trotuar au fost rănite.

Una dintre victime, o față în vârstă de 15 ani, a suferit un traumatism cerebral și a fost transportată de urgență către Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Marie Sklodowska Curie”. Aici urmează să primească îngrijirile medicale de care are nevoie.

Cea de-a doua minoră lovită de mașina răsturnată a suferit doar răni ușoare.

La fața locului de află deja agenții de poliție pentru a determina exact care sunt condițiile în car a avut loc accidentul.

Traficul este dirijat – șoferii sunt sfătuiți să evite zona

Traficul rutier din zona respectivă este îngreunat și se circulă dirijat la acest moment. Șoferii sunt sfătuiți să evita zona pe cât posibil.

Șoferii implicați în acest accident au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. aceștia urmează să fie testați și cu aparatul drugtest.

Știre în curs de actualizare.

Cookies