BREAKING | Accident grav pe DN1 București – Ploiești, în Otopeni. 3 mașini s-au ciocnit puternic, iar 4 oameni au fost răniți

26 ian. 2023
734 afișări
BREAKING | Accident grav pe DN1 București - Ploiești, în Otopeni. 3 mașini s-au ciocnit puternic, iar 4 oameni au fost răniți
BREAKING | Accident grav pe DN1 București - Ploiești, în Otopeni. 3 mașini s-au ciocnit puternic, iar 4 oameni au fost răniți. Sursa foto: Grup Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Un accident grav s-a produs, joi dimineață, pe DN1 București – Ploiești, în localitatea Otopeni. 3 mașini au fost implicate, iar 4 persoane au fost rănite, anunță Centrul Infotrafic.

La fața locului a fost trimis un elicopter SMURD.

UPDATE, ora 10:47: Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a anunțat la ora 10:30 că traficul a fost reluat pe DN 1 București – Ploiești, în localitatea Otopeni din județul Ilfov, acolo unde s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 3 mașini.

În urma impactului au rezultat 4 victime, cu diferite leziuni, iar acestea au fost transportate la spital. Valorile de trafic rămân însă ridicate pe sensul de mers către București, transmit oamenii legii.

Accident grav pe DN1 București – Ploiești, în Otopeni

Joi, 26 ianuarie 2023, în jurul orei 08:50, un accident s-a produs pe DN1 București – Ploiești, în localitatea Otopeni din Ilfov.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a anunțat în această dimineață că pe DN 1 București – Ploiești, localitatea Otopeni, județul Ilfov, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme.

Potrivit primelor informații transmise de autorități, în urma accidentului au rezultat 4 victime, cu diferite leziuni, care sunt în evaluare medicală.

Traficul rutier a fost restricționat pe sensul de mers Ploiești – București, iar valorile de trafic sunt ridicate, conform informațiilor transmise de Centrul Infotrafic.

La fața locului a fost trimis de urgență și un elicopter SMURD, potrivit infotraficromania.ro.

„Coada de la Snagov Plazza, se sta pe loc !”, informa un șofer, la ora 09:23, pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”.

Sursa imagini colaj: Grup Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov.

Cookies