BREAKING | Accident grav pe Centura Capitalei. Trei mașini au fost implicate, iar o persoană a fost rănită. Traficul e oprit pe ambele sensuri

04 apr. 2023
396 Afișari
BREAKING | Accident grav pe Centura Capitalei. Trei mașini au fost implicate, iar o persoană a fost rănită. Traficul e oprit pe ambele sensuri
BREAKING | Accident grav pe Centura Capitalei. Trei mașini au fost implicate, iar o persoană a fost rănită. Traficul e oprit pe ambele sensuri. Sursa imagine: Inquam Photos / George Călin

Un accident grav a avut loc cu puțin timp în urma pe Centura Capitalei. În urma acestuia traficul a fost oprit pe ambele sensuri. O persoană a fost rănită în urma impactului.

Accident pe Centura Capitalei – Trei mașini au fost implicate

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat, la ora 12:00, că un accident a ajut loc pe DN Centura București. În acesta au fost implicate trei autovehicule, iar în urma impactului o persoană a fost rănită.

La fața locului se află deja atât echipaje de poliție, cât și echipe ale SMURD ajunse pentru a acorda îngrijiri medicale persoanei rănite.

Incidentul a avut loc la kilometrul 24+800, în zona localității Glina din județul Ilfov. Nu se știe încă care sunt circumstanțele în acre a avut loc acest accident.

Traficul este oprit pe ambele sensuri

În urma incidentului rutier polițiștii au anunțat că traficul va fi oprit, pe ambele sensuri de mers, până la terminarea cercetării la fața locului și preluarea persoanei rănite. Șoferii ce se află deja în zonă vor fi redirecționați prin comuna Cățelu, conform centrului INFOTRAFIC.

Se estimează că circulația normală pe acest segment de drum va fi reluată în aproximativ 30-45 de minute. Șoferii sunt sfătuiți să evite pe cât posibil zona respectivă.

Evenimentul rutier a afectat și transportul în comun. Linia de autobuz 223 a fost blocată în zona stației Șoseaua de Centură. Iată anunțul ce a fost făcut pe contul de Twitter STB SA Clienți:

Linia 223 a fost blocată 27 de minute (12:08- 12:35) pe Splaiul Unirii, în zona stației Sos. de Centura, pe sensul spre Timpuri Noi. Cauza: eveniment rutier terți.

Știre în curs de actualizare. 

Cookies