BREAKING | Cinci oameni au murit în gravul accident de pe Autostrada A1. Două TIR-uri au intrat în coliziune, mașină zdrobită între ele. Traficul spre București, blocat | UPDATE

19 sept. 2023
4011 Afișari
BREAKING | Cinci oameni au murit în gravul accident de pe Autostrada A1. Două TIR-uri au intrat în coliziune, mașină zdrobită între ele. Traficul spre București, blocat | UPDATE
BREAKING | Accident grav pe Autostrada A1. Două TIR-uri au intrat în coliziune, două autoturisme prinse în carambol. Traficul spre București dinspre Pitești, blocat | Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov/FB

Un carambol a avut loc pe Autostrada A1, pe sensul Pitești – București. Patru autovehicule, printre care și două camioane, au fost implicate într-o coliziune față-spate.

UPDATE, 12:02: Numărul persoanelor decedate în accident a crescut la 5. Inițial, salvatorii nici măcar nu au putut să identifice câte persoane se aflau în mașina strivită. Pompierii continuă cercetările.

Autoturismul prins între cele două campioane avea 8+1 locuri.

UPDATE, 11:20: S-a stabilit că trei persoane au decedat în carambolul de pe A1. Pompierii intervin și acum la fața locului, potrivit Antena 3 CNN.

UPDATE, 10:05: În mașina de culoare albastră a fost o persoană încarcerată și transportată ulterior cu elicopterul SMURD la spital.

În TIR-ul de culaore galbenă a fost găsit șoferul, conștient. Bărbatul a fost descarcerat în urmă cu puțin timp.

Șoferul TIR-ului gri a fost și el găsit, fără probleme medicale, potrivit Antena 3 CNN.

Între cele două camioane se află un vehicul, deformat în mare măsură, în interiorul căruia nu se poate determina numărul de persoane.

UPDATE, ora 09:46: ISU B-IF a anunțat, potrivit G4Media, că intervenția la accidentul de pe A1 este una extrem de dificilă și că se acționează pentru descarcerarea victimelor:

Accident rutier, pe A1 București-Pitești, la km 17, sensul spre Buc. Au fost implicate două autoturisme și două autotrenuri. Unul dintre autoturisme a fost prins între cele două tiruri, accesul către victime fiind extrem de dificil. Se actioneaza pentru descarcerare. Intervin ISUBIF si ISU Giurgiu”.

Până la acest moment nu se cunoaște starea victimelor.

Traficul este blocat

Potrivit Centrului Info Trafic, un accident grav a avut loc pe Autostrada A1, pe sensul Pitești – București, la km 17, în zona localității Ciorogârla din județul Ilfov.

În coliziune au fost implicate patru autoturisme, printre care și două camioane.

Mai multe persoane sunt evaluate acum la locul accidentului de către echipajele medicale. A fost solicitată chiar și intervenția unui elicopter SMURD pentru preluarea victimelor.

Traficul este blocat pe sensul către București, de la kilometrul 23, către Bolintin Deal.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că patru autovehicule, dintre care două autotrenuri, au fost implicate într-o coliziune față-spate pe Autostrada A1 pe sensul Pitești – București, la kilometrul 17, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov. Mai multe persoane se află în evaluare medicală la fața locului, fiind solicitată intervenția unui elicopter SMURD. Traficul este  blocat, fiind deviată circulația pe sensul către Capitală de la kilometrul 23, către Bolintin Deal”, informează Centrul InfoTrafic.

Un martor a spus că și pe celălalt sens traficul este îngreunat din cauza oamenilor care încetinesc pentru a se uita la accident.

Statistici privind numărul de accidente din Capitală

În București și împrejurimi au zilnic loc accidente rutiere. Unele dintre ele sunt grave, altele minore. Cert este că ele se întâmplă și îngreunează și mai mult traficul din Capitală.
Săptămâna trecută, în perioada 11 – 17 septembrie 2023, în București au avut loc 69 de accidente rutiere, dintre care 16 au fost majore și restul de 53 minore, potrivit imo.maglina.ro.

Numărul de accidente rutiere, pe zile

  • Luni, 11 septembrie 2023 – 17 accidente: 16 minore și 1 major;
  • Marți, 12 septembrie 2023 – 9 accidente: 7 minore și 2 majore;
  • Miercuri, 13 septembrie 2023 – 6 accidente: 4 minore și 2 majore;
  • Joi, 14 septembrie 2023 – 6 accidente: 5 minore și 1 major;
  • Vineri, 15 septembrie 2023 – 17 accidente: 11 minore și 6 majore;
  • Sâmbătă, 16 septembrie 2023 – 8 accidente: 6 minore și 2 majore;
  • Duminică, 17 septembrie 2023 – 6 accidente: 4 minore și 2 majore.

Te-ar putea interesa și:

Cookies