BREAKING | Accident grav la mall Prosper, în intersecția 13 Septembrie cu Mihail Sebastian. Martor: O femeie a fost lovită de un camion. STB: 4 linii, blocate

17 mai 2023
1930 Afișari
BREAKING | Accident grav la mall Prosper, în intersecția 13 Septembrie cu Mihail Sebastian. Martor: O femeie a fost lovită de un camion. STB: 4 linii, blocate
BREAKING | Accident grav la mall Prosper, în intersecția 13 Septembrie cu Mihail Sebastian. Martor: O femeie a fost lovită de un camion. STB: 4 linii, blocate | Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov/Facebook

Un accident grav s-a produs, cu puțin timp în urmă, la mall Prosper, la intersecția dintre Calea 13 Septembrie și strada Mihail Sebastian.

Un martor, membru al comunității «Infotrafic București și Ilfov», spune că un camion ar fi lovit o femeie. Un altul completează:

Era o geanta pe jos și erau și alte lucruri împrăștiate, încercau să o urce în salvare când am trecut.

Victima a fost transportată de urgență la spital; starea ei pare destul de gravă.

Accident la mall Prosper, linii STB blocate

STB transmite, pe Twitter, că, din cauza acestui accident, mai multe linii sunt blocate, iar autobuzele circulă deviat:

Liniile 122, 232, 226 și 385 – blocate în zona Calea 13 Septembrie/Str. Sebastian, pe sensul spre Șos. Progresului, respectiv spre Arcade Berceni. Cauza: eveniment de circulație terți. Autobuzele circulă deviat.

În București, zeci de accidente – majoritatea minore – se petrec zilnic, dar topt zilnic sunt și câteva grave.

De știut, în cazul unui accident rutier cu victime

Codul rutier, care stabileşte şi obligaţiile legale ale fiecărei persoane în cazul producerii unui accident auto, prevede că, în cazul producerii unui accident cu victime, conducătorul auto implicat este obligat:

  • să ia măsuri de anunţare imediată a poliţiei;
  • să nu modifice sau să şteargă urmele accidentului;
  • să nu părăsească locul faptei.

De asemenea, orice persoană care este implicată sau are cunoştinţă de producerea unui accident de circulaţie în urma căruia a rezultat moartea sau vătămarea integrităţii corporale ori a sănătăţii uneia sau a mai multor persoane, precum şi în situaţia în care în eveniment este implicat un vehicul care transportă mărfuri periculoase, este obligată să anunţe de îndată poliţia şi să apeleze 112,  numărul naţional unic pentru apeluri de urgenţă.

Știre în curs de actualizare

 

 

 

 

Cookies