BREAKING | Accident grav în Sectorul 3 din București. O femeie gravidă în 8 luni a fost rănită

26 ian. 2023
1236 Afișari
BREAKING | Accident grav în Sectorul 3 din București. O femeie gravidă în 8 luni a fost rănită
BREAKING | Accident grav în Sectorul 3 din București. O femeie gravidă a fost rănită | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Un accident grav a avut loc în această seară pe Drumul Gura Caliței aflat în Sectorul 3 din București, iar în urma acestuia o femeie gravidă a fost rănită.

UPDATE, 27 ianuarie 2023: A fost prins șoferul care a lovit o gravidă în luna a opta pe o trecere de pietoni din București. Femeia a pierdut copilul, bărbatul voia să fugă din țară

Gravidă în 8 luni rănită, în urma unui accident din București

Un accident rutier s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe Drumul Gura Caliței aflat în Sectorul 3 al Capitalei. În urma acestuia o femeie a fost grav rănită. Acesta este gravidă, sarcina fiind una avansată ( 8 luni).

Conform primelor informații transmise pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” se pare că șoferul a fugit de la fața locului și este căutat de către poliție în aceste momente.

La fața locului se află deja Brigada de Poliție Rutieră București, alături de echipaje ale SMURD ce îi acordă femeii îngrijirile medicale de care are nevoie.

De asemenea, la locul accidentului rutier se află și voluntari ai comunității „Există un erou în fiecare dintre voi„.

Traficul rutier din zona unde a avut loc accidentul este blocat. Șoferii sunt sfătuiți să evite pe cât posibil aria respectivă.

Accident grav Drumul Gura Caliței București | Sursă foto: Facebook- Info Trafic București și Ilfov-Cătălin Niculescu 
Accident grav-Drumul Gura Caliței București | Sursă foto: Facebook- Info Trafic București și Ilfov-Cătălin Niculescu (EUEIFDV)
Cookies