BREAKING | Accident grav în Chitila. Martor: Au fost loviți pe trecerea de pieton o doamnă și un copil

17 mart. 2023
1537 Afișari
BREAKING | Accident grav în Chitila. Martor: Au fost loviți pe trecerea de pieton o doamnă și un copil
BREAKING | Accident grav în Chitila. Martor: Au fost loviți pe trecerea de pieton o doamnă și un copil/ Facebook Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Un accident grav a avut loc cu puțin timp în urma în orașul Chitila de lângă București. O femeie și un copil au fost au fost loviți de o mașină în timp ce traversau strada.

UPDATE, ora 16:14: STCM Ecotrans, compania de transport public din zona Chitila, a transmis în jurul orei 15:17 că din cauza accidentului care a avut loc pe Șos. Banatului vor exista întârzieri pe liniile 476, 429, 470.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!, a transmis un membru al grupului de Facebook Reclamații STB (fostul RATB) Bucuresti.

Accident grav în Chitila – o femeie și un copil au fost loviți de mașină

La fața locului s-au prezentat atât echipajele de poliție, cât și ambulanța pentru a acorda îngrijiri medicale celor două victime ale accidentului. Imagini cu accidentul au fost publicate pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”.

BREAKING | Accident grav în Chitila. Martor: Au fost loviți pe trecerea de pieton o doamnă și un copil
BREAKING | Accident grav în Chitila. Martor: Au fost loviți pe trecerea de pieton o doamnă și un copil | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a putea stabilii care au fost condițiile exacte în care a avut loc accidentul. Martorii spun că cele două persoane se aflau pe trecerea de pietoni în momentul impactului.

Femeia de conducea mașina a fost testată cu aparatul etilotest, iar agenții Brigăzii Rutiere au informat că aceasta nu consumase băuturi alcoolice înainte să urce la volan.

Traficul în zona respectivă a fost blocat. Nu există încă informații referitoare la starea de sănătate a celor două victime.

Știre în curs de actualizare. 

Cookies