BREAKING | Accident grav în centrul Bucureștiului. Un taxi s-a răsturnat pe linia de tramvai, clientul e rănit. Circulația transportului în comun e blocată

14 mart. 2023
1524 Afișari
BREAKING | Accident grav în centrul Bucureștiului. Un taxi s-a răsturnat pe linia de tramvai, clientul e rănit. Circulația transportului în comun e blocată
BREAKING | Accident grav în centrul Bucureștiului. Un taxi s-a răsturnat pe linia de tramvai, clientul e rănit. Circulația transportului în comun e blocată | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Un accident grav, în urma căruia un taxi s-a răsturnat, a avut loc cu puțin timp în urmă pe strada Vasile Lascăr din București. Circulația tramvaielor 5 și 16 a fost blocată în urma incidentului.

Un taxi s-a răsturnat pe strada Vasile Lascăr din București

Accidentul a avut loc în jurul orei 10:00. Două vehicule s-au izbit puternic, iar în urma impactului un taxi s-a răsturnat pe linia de tramvai aflată în zona respectivă.

La momentului accidentului în mașină se afla și un pasager. Clientul a fost rănit ușor, conform celor transmise pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”. Persoana rănită a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, unde urmează să primească îngrijiri medicale.

La fața locului se află deja echipaje din cadrul Brigăzii Rutiere București, ambulanța și o mașină de pompieri.

Cei doi șoferi implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest de către polițiștii de la fața locului. Rezultatele au fost negative.

Circulația tramvaielor a fost blocată

Deoarece mașina s-a răsturnat pe șina de tramvai, circulația liniilor 5 și 16 a fost blocată. Anunțul a fost făcut pe contul de Twitter STB SA Clienți. Iată mesajul transmis:

Liniile 5 și 16 – blocate pe Str. Vasile Lascăr, în stația Maria Rosetti, pe sensul spre Str.. Viitorului. Cauza: eveniment de circulație terți.

Societate de Transport București a mai anunțat și că au fost deja începute manevrele de deviere a traficului pentru transportul public de suprafață.

Știre în curs de actualizare.

Cookies