BREAKING | Accident grav în București, pe Șoseaua Giurgiului. Un biciclist a fost lovit violent de un TIR

30 mart. 2023
2231 afișări
BREAKING | Accident grav în București, pe Șoseaua Giurgiului. Un biciclist a fost lovit violent de un TIR
BREAKING | Accident grav în București, pe Șoseaua Giurgiului. Un biciclist a fost lovit violent de un TIR | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Un accident grav a avut loc în această după-amiază în București, pe Șoseaua Giurgiului. Un biciclist care se afla foarte aproape de un TIR a fost lovit.

Accident grav în București, pe Șoseaua Giurgiului: Un biciclist a fost lovit violent de un TIR

Un membru al comunității Infotrafic România a publicat pe grupul de Facebook „Info Trafic Bucuresti si Ilfov” un clip cu acest accident grav de pe Șoseaua Giurgiului din București. În imaginile surprinse de camera de bord a șoferului, se observă cum, în același timp, atât biciclistul, cât și TIR-ul virează la dreapta.

Cel mai probabil, persoana care se afla pe bicicletă nu a putut fi observată de șoferul TIR-ului, aflându-se în unghiul mort.

Din imagini se vede doar cum TIR-ul se urcă pe bicicleta omului, dar, în aceste momente, nu se cunoaște starea biciclistului.

Tot în imaginile surprinse pe camera de bord se poate observa cum șoferul TIR-ului a coborât imediat din mașină pentru a vedea ce s-a întâmplat.

Potrivit informațiilor oficiale din Codul Rutier, bicicliștilor le este interzis:

să circule pe alte benzi decât cea de lângă bordură sau acostament, cu excepţia cazurilor în care, înainte de intersecţie, trebuie să se încadreze regulamentar pentru efectuarea virajului la stânga.

Revenim cu informații

Cookies