BREAKING | Accident grav în București. O altă ambulanță a fost răsturnată în această dimineață

06 mart. 2023
889 Afișari
BREAKING | Accident grav în București. O altă ambulanță a fost răsturnată în această dimineață
BREAKING | Accident grav în București. O altă ambulanță a fost răsturnată în această dimineață. Sursa foto: Facebook/ Geo Bab/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Accident grav în București, luni dimineață, 6 martie 2023. O altă ambulanță a fost răsturnată. Traficul rutier este blocat spre Constantin Istrati.

O altă ambulanță a fost răsturnată în București, luni dimineață

Ambulanța s-a răsturnat în București, în intersecția Viilor cu Fabrica de Chibrituri. Traficul este blocat spre Constantin Istrati, potrivit informațiilor transmise de un membru al comunității Info Trafic Bucuresti și Ilfov pe grupul de Facebook.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și pompierii.

Potrivit primelor informații, o ambulanță privată Med în care era un pacient, care avea semnalele acustice și luminoase pornite, a intrat în coliziune cu un autovehicul, în jurul orei 7.30, iar în urma impactului au rezultat două persoane rănite ușor, conform Libertatea.

În ambulanță se afla un pacient. În cele din urmă, a fost preluat de o altă ambulanță și a fost transportat la Spitalul Universitar. A doua victimă, din autoturismul cu care a intrat în coliziune, a fost transportată la Spitalul Bagdasar-Arseni.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

Sursa foto: Facebook/ Geo Bab/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov
Sursa foto: Facebook/ Geo Bab/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Incident similar, duminică seară

Un incident asemănător s-a petrecut duminică seară, tot în Capitală. O ambulanță care se afla în misiune (se îndrepta către pacient) a fost implicată într-un accident rutier. Autospeciala avea toate semnalele aprinse și a fost lovită de o mașină care nu i-a acordat prioritate.

Impactul a fost unul violent, iar în urma acestuia, ambulanța SMURD s-a răsturnat. Accidentul a avut loc la intersecția Bulevardului Ion Mihalache cu Strada Turda, conform informațiilor transmise de Info Trafic România.

În urma impactului, un paramedic care se afla în partea din spate a autospecialei a fost rănit și a fost transportat la spital.

Traficul rutier pe Bd. Ion Mihalache a fost blocat mai bine de o oră, până în momentul în care ambulanța SMURD a fost ridicată, iar oamenii legii au finalizat cercetările realizate la fața locului.

În urmă cu două săptămâni, la data de 25 februarie 2023, o altă ambulanță care se afla în misiune s-a răsturnat la intersecția Dimitrie Cantemir x Mărășești, sens spre Unirii, după ce a fost acroșată de un autoturism.

Șoferul nu a acordat prioritate autospecialei și a declarat, la acel moment, că nu a văzut în timp util ambulanța.

Cookies