BREAKING | Accident extrem de grav pe DN 2, în localitatea Sinești din Ilfov. 4 autoturisme implicate, o persoană nu a supraviețuit. Trafic restricționat pe ambele sensuri

10 mart. 2024
770 Afișari
BREAKING | Accident extrem de grav pe DN 2, în localitatea Sinești din Ilfov. 4 autoturisme implicate, o persoană nu a supraviețuit. Trafic restricționat pe ambele sensuri
BREAKING | Accident extrem de grav pe DN 2, în localitatea Sintești din Ilfov. 4 autoturisme implicate, o persoană nu a supraviețuit. Trafic restricționat pe ambele sensuri. Foto simbol: Inquam Photos/ George Călin

Un accident extrem de grav s-a petrecut pe DN 2, în localitatea Sinești din județul Ilfov. 4 autoturisme au intrat într-o coliziune, iar traficul este restricționat pe ambele sensuri de circulație.

Mai multe persoane au fost rănite în urma accidentului, iar una dintre ele nu a supraviețuit.

A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat duminică, 10 martie 2024, la ora 13:30, că un accident deosebit de grav a avut loc pe DN 2, în localitatea Sinești, județul Ilfov.

Potrivit informațiilor transmise de Centrul Infotrafic, în accident au fost implicate patru autoturisme. În urma impactului au rezultat mai multe victime, însă momentan nu se cunoaște cu exactitate numărul acestora, aflându-se în evaluare medicală toate persoanele implicate.

Una dintre persoanele implicate a decedat. Polițiștii transmit că a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Potrivit Lege5.ro, Planul Roşu de Intervenţie este documentul care prevede modalitatea de răspuns în cazul producerii de accidente colective şi dezastre cu manifestări deosebit de rapide şi efecte limitate în timp, în funcţie de numărul de victime stabilit sau estimat, gravitatea stării acestora, capacitatea de intervenţie aflată la dispoziţie în timpul programului normal de lucru, precum şi în funcţie de gradul de asigurare a continuităţii serviciilor implicate.

Traficul este blocat pe ambele sensuri de circulație.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 2, localitatea Sinești, județul Ialomița, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 4 autoturisme. Din primele informații au rezultat mai multe victime, nu se cunoaște exact numărul, fiind în evaluare medicală toate persoanele implicate, una dintre acestea fiind decedată. Având în vedere victimele multiple, a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers”, se arată în comunicat.

Momentan nu se cunoaște când va fi reluată circulația în zona afectată.

Te-ar putea interesa și:

Cookies