BREAKING | Accident de motor grav pe Splaiul Unirii București. Șoferul a murit pe loc

23 mart. 2023
1279 Afișari
BREAKING | Accident de motor grav pe Splaiul Unirii București. Șoferul a murit pe loc
BREAKING | Accident de motor grav pe Splaiul Unirii București. Șoferul a murit pe loc | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Un accident grav, în urma căruia un șofer de motor a murit, a avut loc în noapte pe Splaiul Unirii din București. În incident nu au fost implicate alte vehicule.

Un șofer de motor a murit în urma unui accident pe Splaiul Unirii

Incidentul a avut loc în jurul orei 22:15, conform informațiilor transmise pe site-ul Infotraficromania.ro.

Din primele informații apărute despre acest accident se pare că nici un alt vehicul nu a fost implicat. Motociclistul ar fi pierdut controlul direcției în timp ce se alfa pe Splaiul Unirii din București, sensul de mers dintre Piața Unirii către Bulevardul Mărășești.

La fața locului s-au prezentat atât agenți din cadrul Brigăzii Rutiere de Poliție, cât și echipaje SMURD, care au încercat să salveze viața persoanei accidentate. De asemenea, la fața locului s-a prezentat și Adrian Popa, membru în cadrul programului Există un EROU în fiecare dintre voi.

Din nefericire nici o persoană dintre cele prezente nu a putut să îl salveze pe șoferul motorului. În urma impactului acesta a suferit leziuni incompatibile cu viața și a murit pe loc.

Traficul este îngreunat

La acest moment se efectuează cercetări la fața locului pentru a putea determina exact care au fost condițiile în care a avut loc accidentul.

Pe perioada în care sunt făcute cercetările traficul în zona respectivă va fi îngreunat. Șoferii sunt sfătuiți să evite zona pe cât posibil.

Știre în curs de actualizare. 

Cookies