BREAKING | A fost prins șoferul fugărit de polițiști, după ce-a demarat în trombă de lângă jandarmi, în București. Toată noaptea i-a provocat pe Instagram

27 oct. 2022
4843 Afișari
BREAKING | A fost prins șoferul fugărit de polițiști, după ce-a demarat în trombă de lângă jandarmi, în București. Toată noaptea i-a provocat pe Instagram
A fost prins șoferul fugărit de polițiști, după-a ce-a demarat în trombă de lângă jandarmi, în București. Toată noaptea i-a provocat pe Instagram / Sursă foto: Captură TikTok-Iulian G. Stoian

Șoferul din București care a lovit mai multe mașini în timp ce încerca să scape de polițiști a fost prins în această dimineață. Bărbatul postase mai multe story-uri pe Instagram în care râde de agenții de poliție.

Șoferul fugar din București a fost prins de polițiști

Miercuri seară, în jurul orei 19:00, în timp ce efectuau activități de monitorizare și de fluidizare a traficului, polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere au observat un șofer care încălcase mai multe reguli de circulație.

Agenții de poliție i-au solicitat acestuia să oprească mașina pentru un control. Totul a avut loc în sectorul 4 din București.

Șoferul a nu respectat indicația de a opri, astfel că, o echipă de jandarmi din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București a intervenit în sprijinul polițiștilor.

Pentru a scăpa de poliție și de jandarmi, șoferul a a fugit de la locul respectiv, lovind două mașini aflate în trafic.

Bărbatul va fi dus la INML

Mașina în care acesta se afla a fost dată în urmărire. La scurt timp, vehiculul a fost găsit abandonat pe o strada din Sectorul 4. După ce a scăpat, tânărul a postat mai multe clipuri în care râde de polițiști pe rețelele de socializare.

@iuliangstoian #5pasidebine #misiuneatiktok #bucuresti #politia #accident ♬ sunet original – Iulian G. Stoian

În această dimineață, polițiștii au anunțat că șoferul fugar a fost prins. Acesta a fost depistat de către agenții Secției 19.

Tânărul urmează să fie dus la IMNL pentru a se vedea dacă consumase substanțe interzise. Ulterior, va merge la sediul Brigăzii Rutiere București pentru a fi continuate cercetările în această cauză.

Cookies