BREAKING | 7 mașini implicate într-un accident în lanț pe Autostrada A1, sensul spre București. O persoană și-a pierdut viața

28 iul. 2022
1382 afișări
BREAKING | 7 mașini implicate într-un accident în lanț pe Autostrada A1, sensul spre București. O persoană și-a pierdut viața
BREAKING | 7 mașini implicate într-un accident în lanț pe Autostrada A1. Trafic oprit pe sensul spre București. Sursa foto: Captură grup Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Accident în lanț cu 7 mașini pe Autostrada A1, pe sensul Pitești către București, joi dimineață. O persoană și-a pierdut viața, iar alte 5 persoane au suferit răni grave. Traficul este oprit în zona localității Ciorogârla. La fața locului a fost trimis de urgență și un elicopter.

UPDATE, ora 10:29: Centrul Infotrafic anunță că traficul a fost reluat pe a doua bandă pe Autostrada A1 pe sensul Pitești către București. Polițiștii acționează pentru fluidizare, estimându-se reluarea circulației în condiții normale în jurul orei 11:00.

UPDATE, ora 10:06: O persoană a decedat, 5 persoane au fost transportate la spital, iar 6 persoane au refuzat să fie transportate la spital.

BREAKING | 7 mașini implicate într-un accident în lanț pe Autostrada A1

Joi dimineață, 28 iulie 2022, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române îi informează pe șoferi că traficul este oprit pe Autostrada A1, pe sensul Pitești către București, la kilometrul 17, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov. 7 mașini au fost implicate într-un accident rutier în lanț.

Au rezultat cinci victime, a căror stare de sănătate este evaluată la fața locului, fiind solicitat în sprijin și un elicopter SMURD.

Potrivit informațiilor transmise de ISU București-Ilfov, în accident au fost implicate 12 persoane.

O persoană și-a pierdut viața

Dintre persoanele implicate, o femeie și un bărbat au fost descarcerate în urmă cu scurt timp, iar celelalte persoane sunt evaluate. Mai multe persoane au refuzat să fie transportate la spital.

Dintre cele două victime rămase încarcerate, una este decedată, iar cealaltă se află în stare deosebit de gravă, potrivit antena3.ro. Bărbatul decedat se afla la volanul unei autoutilitare, conform ISUBIF.

Circulația a fost deviată de pe autostradă de la kilometrul 23, prin localitatea Bolintin Deal.

Joi, 28 iulie, în intervalul orar 07:00 – 15:00, traficul auto este restricționat pe banda a doua, pe Autostrada A1- sensul Pitești către București, între kilometrii 34 – 30, în zona localității Bolintin Vale, județul Giurgiu, pentru colectarea nisipului din zona mediană.

„Adaptați viteza, asigurați-vă și semnalizați din timp intenția de schimbare a benzii de circulație! Nu opriți în mod nejustificat pe banda de urgență!”, transmite Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Cookies