BREAKING | Tramvai în flăcări în București, în zona „Orășelul Copiilor”. Traficul blocat pe Șoseaua Olteniței | UPDATE

16 nov. 2022
1598 Afișari
BREAKING | Tramvai în flăcări în București, în zona „Orășelul Copiilor”. Traficul blocat pe Șoseaua Olteniței | UPDATE
Tramvai în flăcări în București, în zona „Orășelul Copiilor”. Traficul blocat pe Șoseaua Olteniței | Sursa foto: Captură Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Un tramvai a fost  cuprins de flăcări în această după amiază în București, zona „Orășelul copiilor”. Traficul din zona a fost îngreunat.

UPDATE 15:40 – Tramvaiul urmează a fi tractat de pe șine de un vehicul al Societății de Transport București (STB).

UPDATE 15:25 – Din primele informații, la momentul izbucnirii incendiului, în interiorul tramvaiului se aflau 5 călători. ISU a anunțat că incendiul a fost lichidat, transmite Antena 3.

Incendiu tramvai lichidat
Incendiu lichidat | Sursă foto: ISU București-Ilfov

Tramvai în flăcări în zona „Orășelul Copiilor” din București

Martorii din zonă au anunțat că un tramvai a luat foc în zona Brâncoveanu din Sectorul 4 al Capitalei. Mai exact, acesta se afla în spatele Spitalului de Stomatologie când a fost cuprins de flăcări.

Tramvaiul se afla în stația Opriș Ilie când a fost cuprins de flăcări. Incendiul a izbucnit din cauza unei defecțiuni, conform primelor informații.

Traficul din zona respectivă a fost îngreunat, șoferilor se este decomandat să evite zona. Din imagini se poate observa că există degajări mari de fum.

Călătorii ce se aflau în tramvai sunt evaluați de un echipaj medical.

Tramvai în flăcări în București
Tramvai în flăcări în București | Sursa foto: Sectorul 4 live on Facebook

Știre în curs de actualizare. 

Circulația tramvaielor este blocată

Linia de tramvai 1 este blocată pe sensul de mers către Piața Sudului. Societate de Transport București a transmis:

La ora 14:55, pe Șos. Olteniței, în stația Ilie Opriș, sens Piața Sudului, la un tramvai din linia 1 s-a declanșat un incendiu. La fața locului au ajuns pompierii, au intervenit și au stins incendiul.

În momentul de față, circulația tramvaielor din liniile 1 și 10 este blocată pe ambele sensuri, precum și circulația autobuzelor din liniile 116, 141, 232 și 610.

Precizăm că manipulantul a intervenit în timp util cu extinctorul din dotare. Toți călătorii s-au auto-evacuat.

În cadrul Societății de Transport București STB SA, imediat ce tramvaiul va ajunge la depou, se va constitui o comisie care va analiza evenimentul. Pe baza rezultatelor, se vor lua măsurile care se impun pentru evitarea altor evenimente de acest gen.

La fața locului au intervenit trei autospeciale de stingere, două ambulanțe SMURD și un echipaj de descarcerare, conform Antena 3.

ISU București a anunțat că nu există persoane blocate în interiorul tramvaiului. De asemenea, nu au fost încă raportate victime.

Cookies