BRD Năstase Ţiriac Trophy: Ce s-a întâmplat sâmbătă

de:
27 apr. 2014
0 Afișari
BRD Năstase Ţiriac Trophy: Ce s-a întâmplat sâmbătă

BRD Năstase Ţiriac Trophy: „Meciul de dublu a fost foarte bun, am jucat tenis de calitate. Îmi pare rău că nu ne-am calificat, dar prefer ca acum să mă concentrez asupra finalei la simplu de mâine, să mă odihnesc și să mă pregătesc. Dimitrov este un jucător foarte bun, este favorit datorită poziționării în clasamentul ATP, însă nu am nimic de pierdut și sunt sigur că va fi un meci foarte frumos.”, a declarat Lukas Rosol, după meci. 

Al doilea finalist la simplu al ediției de anul acesta a BRD Năstase Țiriac Trophy este bulgarul Grigor Dimitrov, care a câștigat în fața francezului Gael Monfils prin abandonul acestuia în primul set, la scorul de 5-1. „Nu sunt dezamăgit pentru mine, sunt dezamăgit pentru el. Știam cu cine voi juca astăzi pe teren, știam exact la ce să mă aștept, așa că am fost destul de pregătit. Finala cu Rosol va fi extrem de dificilă, știu exact la ce să mă aștept de la el”, a spus Grigor Dimitrov. 

BRD Năstase Ţiriac Trophy: În semifinalele la dublu, al doilea meci al zilei a fost cel al românului Horia Tecău și al coechipierului acestuia, Jean-Julien Rojer (NED), împotriva australianului John Peers și britanicului Jamie Murray, care s-a încheiat cu victoria echipei lui Tecău, cu scorul 2-6, 7-6(3), 10-8. 

„Am contribuit amândoi foarte mult, Julien m-a ajutat mult în setul al doilea. S-a simţit că nu ne-am mişcat la fel de bine pe teren, dar am reuşit câteva lovituri câştigătoare care au contat la final. Ştiam că trebuie să intrăm în meci şi să obţinem un mic avantaj. Publicul a fost extraordinar, ne-a ajutat să câştigăm meciul. Mâine va fi un meci greu, împărţim acelaşi antrenor cu Mariusz Fyrstenberg şi Marcin Matkowski (POL), sunt o echipă periculoasă. Ştim ce trebuie să facem împotriva lor, trebuie să jucăm mai bine decât am facut-o azi”, a declarat Horia Tecău.

BRD Năstase Ţiriac Trophy: „Nu am fost într-o formă foarte bună, Murray şi Peers au fost mai buni din punct de vedere tactic şi strategic, dar, din fericire pentru noi, Horia a jucat acasă. Astăzi am avut nevoie de public, ne-au ajutat foarte mult. Adversarii de mâine sunt o echipă puternică , cu un serviciu şi un rever foarte bun. Va fi un meci total diferit de ceea ce aţi văzut astăzi, trebuie să ne odihnim pentru asta”, a spus şi Jean-Julien Rojer.

Meci Demonstrativ Enel ”4 Stele Pline de Energie”

BRD Năstase Ţiriac Trophy: Ziua de sâmbătă s-a încheiat cu meciul demonstrativ oferit de Enel, în care „4 Stele Pline de Energie”, Ilie Năstase, Andrei Pavel, Cedric Pioline și Goran Ivanisevic , au făcut spectacol pentru publicul numeros.

Cookies