Brávo, tzatzíki! Un bucureștean a plecat în vacanță în Thassos, a parcat pe un dig, dar a uitat să tragă frâna de mână. Și… bâldâbâc-pachoulós!

16 aug. 2023
1682 Afișari
Brávo, tzatzíki! Un bucureștean a plecat în vacanță în Thassos, a parcat pe un dig, dar a uitat să tragă frâna de mână. Și... bâldâbâc-pachoulós!
Brávo, tzatzíki! Un bucureștean a plecat în vacanță în Thassos, a parcat pe un dig, dar a uitat să tragă frâna de mână. Și... bâldâbâc-pachoulós! | Sursa foto: Facebook - Forum Thassos/F. Radu

O imagine publicată de un bărbat a stârnit sute de reacții pe rețelele de socializare. Acesta a surprins momentul în care o mașină cu numere de București a plonjat în mare de pe un dig.

O mașină cu numere de București a plonjat în mare, în Thassos

Incidentul ar fi avut loc pentru că autoturismul nu avea frâna de mână trasă, chiar dacă în zona respectivă șoseaua era în pantă.

O fotografie în care se observă momentul în care mai mulți bărbați încearcă să scoată mașina Renault din apă a fost publicată pe grupul de Facebook „Forum Thassos”. Chiar dacă autorul postării nu a postat și videoclipul, oamenii s-au amuzat la imaginea ajunsă pe rețelele de socializare.

Postarea a strâns sute de reacții și comentarii, iar acestea sunt doar câteva dintre acestea:

  • „Frumos la Eforie de Grecia 🤣” – R. A. R.
  • „Sunt unii…. doamne doamne….totusi tare sunt curios cum a reusit asa ceva. Mi se par unele lucruri atat de imposibile incat cu romanii…. ar trebui facut un film Misiune super Imposibila.” – B. P.
  • „A confundat Thassos cu Mamaia. Csf.” – A. C.
  • „Interior/exterior pe gratis.” – M. I. G.
  • „Și-o fi înțepat cauciucurile în niște arici de mare?🤔” – T. E.

Autorul postării a spus că multe persoane au sărit în ajutorul românului:

Stai linistit ca au sarit toti sa ajute sa aduca masina la mal, pt ca a cazut cam la 15-20 de metri spre larg.

De asemenea, astfel de incidente se întâmplă destul de des în acea zonă, după cum a transmis o persoană:

Luna trecută am fost pe plaja aceea și am văzut aceeași scenă. Au reușit oamenii de pe dig să o împingă înapoi în ultima clipă.

Aceasta este fotografia care a ajuns în mediul online:

Asa caldura mare a fost astazi in Thassos ca un bucuresteam si-a racorit inclusiv masina in mare! A cazut de pe dig în Skala Kalirachis! 😱😱😱

Mașina care a plonjat în apa mării, pe o plajă din Thassos | Sursa foto: Facebook - Forum Thassos/F. Radu
Mașina care a plonjat în apa mării, pe o plajă din Thassos | Sursa foto: Facebook – Forum Thassos/F. Radu

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies