Brățara de fitness dăunează grav relației de cuplu. Cum l-a prins o tânără pe partener că o înșală

19 mart. 2021
326 Afișari
Brățara de fitness dăunează grav relației de cuplu. Cum l-a prins o tânără pe partener că o înșală

Brățara de fitness dăunează grav relației de cuplu. Un bărbat care a petrecut câteva ore dintr-o noapte cu o altă femeie a fost demascat de aplicația care monitorizează arderea caloriilor.

Brățara de fitness dăunează grav relației de cuplu. A simțit-o pe pielea lui un bărbat din Marea Britanie care a fost prins de iubită că a înșelat-o din cauza aplicației care arată câte calorii a ars.

O vedetă TV din Marea Britanie a aflat că este înşelată cu ajutorul unei brăţări inteligente de fitness, care monitorizează arderea caloriilor.

Nadia Essex, care a apărut în cadrul unei emisiuni populare din Marea Britanie, a dezvăluit modul surprinzător prin care a aflat că iubitul i-a fost infidel, relatează Daily Star. Clipul în care a făcut dezvăluirea a devenit viral pe TikTok

Brățara de fitness dăunează grav relației de cuplu. A ars mai mult de 500 de calorii într-o oră

Tânăra a dezvăluit că a primit o notificare pe FitBit, o brățară care urmărește activitatea fizică, prin care iubitul era felicitat pentru activitatea avută cu o noapte înainte.

„Între orele 2:00 şi 3:00 dimineaţa a ars peste 500 de calorii”, a spus ea.

De aici până la aflarea adevărului nu a mai fost decât un pas.

„Fostul meu iubit a venit acasă într-o noapte. M-am trezit de dimineaţă cu gândul să îi pregătesc micul dejun. Şi am primit o notificare pe Fitbit-ul meu, care era sincronizat cu al lui. Mi-a arătat că între orele 2:00 şi 3:00 dimineaţa a ars peste 500 de calorii”, a dezvăluit, conform  AlephNews, Nadia.

În comentarii, mai multe femei au spus că de acum trebuie să îşi cumpere și ele astfel de device-uri.

Clipul a primit peste 50.000 de aprecieri și a strâns aproape 500.000 de vizualizări.

Cookies