Brânză şi caşcaval, preparate lângă toaletă, vândute pe Internet, la preţuri piperate

de:
18 aug. 2015
0 Afișari
Brânză şi caşcaval, preparate lângă toaletă, vândute pe Internet, la preţuri piperate

Unii producători prepară brânză şi lapte în baie, chiar lângă toaletă. Apoi, produsele ajung la vânzare pe internet, la preţuri piperate. Fermierii spun că baia e un laborator improvizat şi garantează calitatea lactatelor, însă nimeni nu cunoaşte condiţiile în care au fost preparate.

Potrivit antena3.ro, pentru unii producători de lactate, baia a luat locul bucătăriei. Aceştia prepară brânza pe jos, chiar lângă toaletă. În plus, produsele sunt puse la păstrare tot acolo până reuşesc să le vândă. Şi nu oricum, ci la un preţ piperat.

Citeşte şi: VIRAL PE FACEBOOK: ÎNGHEŢATĂ, vândută într-o TOALETĂ PUBLICĂ din Bucureşti. FOTO

Mulţi fermieri şi-au creat site-uri sau magazine online, unde îşi promovează produsele cum ştiu mai bine. Preţurile variază între 6 lei pentru un litru de lapte şi 25 de lei pentru telemeaua de capră.

Oamenii spun că tehnologia le-a adus numai beneficii. Comenzile sunt făcute online, iar aceştia socializează cu clienţii direct de pe site.

Câştigă şi bani pe măsură. Pentru un kilogram de brânză de vacă de la producător, clienţii ajung să dea şi 18 lei. Iar pentru caşcaval, 35 de lei. Nimeni nu ştie însă în ce condiţii sunt preparate produsele.

Cookies