Brânza Regelui, produsul inventat de un vlogger și promovat de mai mulți influenceri pe Instagram. Cum au reacționat Ana Morodan și Oana Roman, după ce au fost păcălite

06 nov. 2023
885 Afișari
Brânza Regelui, produsul inventat de un vlogger și promovat de mai mulți influenceri pe Instagram. Cum au reacționat Ana Morodan și Oana Roman, după ce au fost păcălite
Brânza Regelui, produsul inventat de un vlogger și promovat de mai mulți influenceri pe Instagram. Cum au reacționat Ana Morodan și Oana Roman, după ce au fost păcălite | Captură video: YouTube/nicknamedpete

Un vlogger a pus la cale un plan prin care și-a propus să păcălească mai mulți influenceri cunoscuți din România. Mulți dintre ei au picat în plasă și au promovat pe conturile lor de Instagram un produs care, în realitate, nu există, anume „Brânza Regelui”. Tânărul a vrut să demonstreze astfel că persoanele care activează în mediul online nu se documentează întotdeauna cu privire la produsele cărora le fac reclamă.

„Brânza Regelui”, un produs inventat pe care mai multe vedete l-au promovat în mediul online

Vloggerul nicknamedpete a postat, pe contul său de YouTube, un videoclip în care explică cum a inventat o campanie de promovare a unui produs care nu există. Scenariul a fost dus până la capăt, acesta trimițând mai multe pachete de PR, care conțineau o bucată de brânză cumpărată dintr-un supermarket și o sticlă de vin, către persoane cunoscute care activează în mediul online.

În scrisoarea trimisă influencerilor, împachetată elegant, închisă cu sigiliu, acesta susținea că brânza a fost produsă de Curtea Regală și este un produs aniversar în cinstea Regelui Charles al III-lea.

Povestea din spatele produsului inventat o spune Oana Roman pe pagina sa de Instagram, una dintre vedetele care a picat în plasă:

Am primit un colet misterioas în care văd că este un plic cu sigiliu. Curtea Regală a României! Uauuu!

Să vă explic acum și de ce #brânzaregelui pentru că povestea este senzațională. Lotul acesta de brânză, acest camambert pe care l-am primit, este eponim regelui Charles și a fost produs pentru Festinul Aniversar din noiembrie organizat la Palatul Buckingham cu ocazia onomasticii de 75 de ani a regelui Marii Britanii.

Printre influencerii care au vorbit despre #brânzaregelui se numără și Ana Morodan (Contesa Digitală) și Claudisky.

Iată ce scria Ana Morodan într-o postare pe Instagram:

Maturată după tehnicile călugărilor de la Mănăstirea Cloastef, acest tip de lactat i-a fost trimis Regelui Charles acum 7 decenii. Astăzi, #Brânzaregelui același tip de Camembert artizanal face parte din lotul eponim produs de data aceasta cu ocazia festivalului onomasticii de 75 de ani a Regelui Marii Britanii.

Cum au reacționat Ana Morodan și Oana Roman

După apariția vlogului pe canalul de YouTube nicknamedpete, în care a explicat, practic, cât de ușor a fost să inventeze tot acest produs, Ana Morodan și Oana Roman au reacționat rapid.

Bro, să-ți bați joc de Curtea Regală a României, să o impresionezi, doar ca să faci tu niște content și să te distrezi tu că ți-ai bătut joc de niște influenceri este un nou tip de low la care nu-mi vine să cred că creatorii de conținut de pe orice platforma în această țară se predează. – Ana Morodan

Captură ecran: Instagram - Oana Roman
Captură ecran: Instagram – Oana Roman
Captură ecran: Instagram - Oana Roman
Captură ecran: Instagram – Oana Roman

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies