BAZAR

Brădişteanu: Regele Cioabă nu poate fi operat acum. Băsescu m-a rugat să merg în Turcia

Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a plecat miercuri noapte spre Antalya, pentru a stabili dacă Florin Cioabă ar putea fi operat acolo sau ar putea fi transportat în România.

Medicul Şerban Brădişteanu a punctat că a mers în Antalya atât la solicitarea familiei regelui Cioabă, cât şi la rugămintea preşedintelui Traian Băsescu, conform RTV.

„În prezent, starea pacientului nu permite realizarea unei intervenţii chirurgicale, el va primi un tratament medicamentos”, a spus medicul Şerban Brădişteanu, după ce l-a evaluat, în Antalya, pe autointitulatul rege al romilor, Florin Cioabă, care se află în comă indusă medicamentos pentru a fi liniştit

„Am făcut evaluarea, astăzi ar fi noi investigaţii. Starea sănătăţii este mult prea fragilă, adică organismul este fragil şi nu ar putea suporta o operaţie pe cord deschis”, a mai spus Brădişteanu.

Medicul a adăugat că Florin Cioabă trebuie reechilibrat şi abia apoi ar putea fi transportat la Bucureşti, pentru a fi operat.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button