Bouchard s-a retras de la US Open. A suferit o comoţie cerebrală. IMAGINI VIDEO după accidentare

de:
07 sept. 2015
0 Afișari
Bouchard s-a retras de la US Open. A suferit o comoţie cerebrală. IMAGINI VIDEO după accidentare

US OPEN 2015. Conform canadienilor de la RDS, care citeaza organizatori ai turneului de la Flushing Meadows, Eugenie Bouchard a suferit o comotie cerebrala dupa ce s-a lovit la cap intr-unul dintre vestiarele de la US Open.

Sportiva aflata pe locul 25 in clasamentul WTA s-a retras din concurs dupa ce a incercat de doua ori sa se pregateasca pentru meciul cu Roberta Vinci, scrie ziare.com.

Din imaginile surprinse in momentul in care aceasta a ajuns, duminica, la complexul sportiv din New York se poate observa ca starea ei nu era deloc una buna.

US OPEN 2015. Cu gluga pe cap si purtand o pereche de ochelari de soare, Bouchard parea pierduta, avand nevoie de indrumari pentru a ajunge la vestiare.

In cele din urma, canadianca, sfatuita de medici, a decis sa se retraga de la US Open.

Serena Williams a ironizat-o pe Eugenie Bouchard dupa ce aceasta din urma s-a retras din cadrul US Open.

Intrebata de jurnalistii americani daca a suferit, in intreaga cariera, o accidentare similara cu cea a canadiencei, lidera clasamentului WTA a povestit o intamplare amuzanta.

US OPEN 2015. „N-am avut niciodata o asemenea accidentare… De fapt, s-a intamplat o singura data, in Palm Beach, la o pizzerie, cand am cazut si m-am lovit la gat si la cap. Nu stiu daca poate fi considerata o accidentare. Mi-am revenit oricum a doua zi. A fost o poveste interesanta. Oricum, pizza nu a cazut, in caz ca e cineva curios. A fost momentul in care am fost cel mai aproape de o asemenea accidentare”, a povestit Serena, amuzandu-se copios.

Cookies