Botox Party, vineri

de:
02 mart. 2011
5 Afișari
Botox Party, vineri

Petrecerea este organizată de Institutul de înfrumuseţare My Center la sediul salonului din complexul Dinu Pescariu. Organizatorii anunţă o seară plină de surprize, premii şi reduceri. Dr. Ioana Dragoicea, medic specialist chirurgie plastică şi estetică va efectua live tratamente injectabile cu Botox si alte fillere de tipul acidului hialuronic.

„Botox este tratamentul care defineşte generaţia de aur a vedetelor de la Hollywood şi acest lucru îi dinamitează popularitatea în toată lumea. Una dintre cele mai inofensive proceduri, dar în acelaşi timp cu un efect puternic de întinerire şi remodelare a fetei, Botox a devenit rapid un trend de life-style. „Elixirul tinereţii”, cum este adesea denumit în media, a devenit un motiv de petrecere, bucurie şi celebrare a tinereţii. Iar simplitatea procedurii îţi permite să te bucuri de compania prietenelor, fiind alături una de cealaltă în această experienţă”, spune Dr. Ioana Dragoicea.

Trendul petrecerilor cu botox a început în anul 2002, când cele mai luxoase cazinouri din Las Vegas au amenajat săli speciale pentru petreceri a căror principală atracţie erau mini cabinetele medicale improvizate în care medici specializaţi performau operaţii cu toxina botulimică înjectabile pentru eliminarea ridurilor.

Acest trend începe să prindă contur şi în România, odată cu nevoia femeilor de a ţine pasul cu cele mai noi tratamente de întinerire. Botox Party organizată de Institutul de înfrumuseţate My Center areau rolul nu doar de a introduce o abordare nouă a tratamentelor cosmetice, dar şi de a infoma corect clientele cu privire la cele mai noi proceduri şi produse cosmetice de pe piaţă, spun organizatorii.

Botox Party are loc vineri, începând cu ora 18.00.

Cookies