Botezul fiicei Elenei Băsescu SE AMÂNĂ

de:
29 sept. 2013
0 Afișari
Botezul fiicei Elenei Băsescu SE AMÂNĂ

Familia prezidenţială este nevoiă să amâne botezul nepoatei preşedintelui, prima doamnă, Maria Băsescu, afirmând că fetiţa este încă prea mică şi prea fragilă. „Nu am stabilit data botezului. Depinde de cum creşte, cum se dezvoltă. Şi pe urmă se intră în post, deci nu putem face. Mai aşteptăm, ţinem cont de ce spun medicii”, a dezvăluit Maria Băsescu, citată de româniatv.net.

Preşedintele spune că nepoţica are deja 3,3 kg şi a postat poze cu ea pe pagina de Facebook, ca lumea să vadă că a crescut. „Am pus pe Facebook trei poze. Mă duc în fiecare zi. Acum trei zile am fost şi dormea. I-am făcut două poze cu telefonul. Când am fost alaltăieri era trează şi avea ochişorii deschişi. I-am mai făcut o poză şi le-am pus pe Facebook să vadă lumea că nu mai e la fel de mică, ca atunci când am scos-o din spital, că s-a născut prematur. Are 3,3 kg aproape”, a spus Băsescu, în emisiunea „După 20 de ani”, de la Pro TV.

Șeful statului a mai menţionat că, după ce i se va termina mandatul de preşedinte, se va ocupa de nepoata sa, chiar dacă se va implica, în continuare, în viaţa politică. „Voi fi un consultant, un aliat. Păi, ce să spună? Credeţi că nu o să am timp? În fiecare zi o să am timp de ea şi cred că va fi o ocupaţie extrem de importantă şi de plăcută pentru mine”, a spus Băsescu.

Cookies