BAZAR

După 7 ani de absenţă, Bosquito s-a relansat în Garajul Europa FM

Ieri seară, în Garajul Europa FM a avut loc lansarea oficială a piesei “Când îngerii pleacă”, conferinţa de presă şi vizionarea în premieră a videoclipului. Radu Almăşan şi colegii lui: Ciprian Pascal, Dorin Ţapu şi Austin Jesse Mitchel au spus  povestea din spatele noului clip şi au aşteptat emoţionaţi primele reacţii ale fanilor după difuzarea în premieră a melodiei la radio.

“Când îngerii pleacă” este o piesă care scoate la iveală latura sensibilă şi nostalgică a solistului trupei, Radu Almăşan, cel care a scris şi compus melodia într-o perioadă în care era îndrăgostit. Iniţial piesa a fost gândită şi scrisă în limba spaniolă, versiunea în limba română fiind adaptată mult mai târziu.

Videoclipul piesei vizionat în premieră aseară conţine imagini cu Radu Almăşan din copilărie şi de la începuturile trupei Bosquito.

““Când îngerii pleacă” este o piesă de dragoste, prima piesă de dragoste după foarte mulţi ani. Versurile vorbesc de la sine, piesa fiind o declaraţie de dragoste în sine. Am pus foarte mult suflet în realizarea ei şi nu ne-am oprit de la nimic. Am tras piesa în cel mai bun studio din România, iar masterizarea am făcut-o la Los Angeles. În ceea ce priveşte videoclipul  am lucrat cu regizorul cu care ne-am lipit cel mai bine din punct de vedere chimie.”, i-a povestit Radu Almăşan lui George Zafiu.

La conferinţă au mai participat regizorul videoclipului, Florin Botea, noul consilier de imagine al formaţiei, Valentina Bălaşa Ario şi Cătălin Muraru de la Roton. Alături de Bosquito au fost şi o parte din fanii formaţiei, dar şi prietenii acesteia: Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Noris Măgean.

VIDEOCLIPUL PIESEI IL PUTEŢI VEDEA AICI:

www.youtube.com/watch?v=kYNnzUZqR0E&feature=player_embedded


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button