Bookisit în București. Duminică este târg de carte second-hand pentru toată familia (Bonus: au voie și animăluțele)

11 oct. 2022
448 Afișari
Bookisit în București. Duminică este târg de carte second-hand pentru toată familia (Bonus: au voie și animăluțele)
Bookisit în București. Duminică este târg de carte second-hand pentru toată familia (Bonus: au voie și animăluțele). Imagine simbol: Pexels

Duminică, în București, are loc ediția cu numărul 7 a târgului de carte second-hand: Bookisit. La eveniment sunt așteptați atât cei mari, cât și cei mici, iar intrarea este liberă.

Bookisit în București

Duminică, 16 octombrie, în intervalul orar 11:00 – 17:00, la Cofferino Hub, strada Șoltuzului, nr. 12, Sector 2, București (la doi pași de stația de metrou Ștefan cel Mare), are loc Bookisit – târg de carte second-hand pentru copii și părinți.

Evenimentul este organizat în jurul conceptelor: reuse, reduce, recycle, reread.

„Bookisit este primul târg de carte second-hand pentru copii și părinți din România, inițiat din drag de carte și din considerație față de mediul înconjurător”, transmit organizatorii.

Vizitatorii sunt invitați să petreacă o zi de duminică într-un loc sigur și prietenos cu toată familia, să răsfoiască și să cumpere cărți la prețuri mici, să asculte și să recomande, să cunoască alți oameni pasionați de lectură, dar și să bea o cafea.

Bine de știut: Intrarea la Bookisit este liberă. Totodată, evenimentul este pet-friendly: vizitatorii pot să-și aducă și animăluțele de companie.

Se strâng cărți pentru copii

Și ediția aceasta continuă campania „Tu aduci cartea, noi ajutăm biblioteca”, anunță organizatorii evenimentului.

În ziua târgului se strâng cărți pentru copiii de la Școala Gimnazială din satul Scoreiu, comuna Porumbacu de Jos, județul Sibiu.

„Alege alături de copilul tău o carte din biblioteca personală pe care aţi îndrăgit-o și aţi recomanda-o și altcuiva (0-14 ani) și veniți să ne-o aduceți pe 16 octombrie la târg. Noi ne asigurăm că va ajunge unde este nevoie”, spun reprezentanții Bookisit.

Totodată, în cadrul târgului de carte second-hand din București vor avea loc și un atelier de scriere creativă pentru copii (8-12 ani), dar și o piesă de teatru pentru copii „Când mă fac MARE cu Ema și Eric”. Locurile din cadrul acestor activități au fost deja ocupate, iar în acest moment nu se mai pot face înscrieri.

Mai multe detalii despre târg, AICI.

Cookies