Booking.com deschide birouri la București: 700 de noi locuri de muncă vor fi generate direct

08 feb. 2022
756 Afișari
Booking.com deschide birouri la București: 700 de noi locuri de muncă vor fi generate direct

Compania Booking.com, care deține renumita platformă de rezervări hoteliere online, deschide în zona Tineretului din Bucureşti noul său Centru de Excelenţă, iar 700 de noi locuri de muncă sunt generate direct de companie, anunţă primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă.

„Veste extraordinară pentru noi, cei din Sectorul 4! Liderul mondial în călătorii online şi servicii asociate, Booking Holding, a decis să îşi deschidă aici noul său Centru de Excelenţă! Acesta este situat în zona Tineretului, într-o clădire nou construită, cu suprafaţa de 32.000 mp”, scrie, marţi, primarul Daniel Băluţă, pe Facebook.

Potrivit acestuia, 700 de noi locuri de muncă vor fi generate direct de această companie, însă, indirect, această investiţie va duce la o dezvoltare majoră a comunităţii, deoarece în viitorul apropiat acest hub de investiţii urmează să îşi dubleze suprafaţa până la 63.000 mp.

Ce alte companii au sediul în Sectorul 4

În urmă cu un an, Tesla și-a deschis primele birouri în România, pe Calea Şerban Vodă, la doar câteva sute de metri distanţă de viitorul sediu al Booking.com, iar pe Şoseaua Berceni, Can-Pack a făcut investiţii de 50 milioare euro, într-o nouă linie tehnologică, spune primarul Băluță, care adaugă că „aceştia nu sunt singurii…”.

„Faptul că o companie de un asemenea calibru alege Sectorul 4 pentru o investiţie atât de importantă într-o perioadă oarecum incertă, arată că dezvoltarea comunităţii noastre se simte şi prezintă garanţii de viitor.”, apreciază acesta.

Edilul le mulțumește investitorilor și promite că va continua digitalizarea, dezvoltarea infrastructurii, investiţiile şi că va lupta în continuare pentru a echilibra zona de sud cu cea de nord a Capitalei în ceea ce priveşte dezvoltarea.

Cookies