BOOKFEST 2014. Reduceri de până la 75%, cărţi la 1 leu şi noi titluri

de:
28 mai 2014
0 afișări
BOOKFEST 2014. Reduceri de până la 75%, cărţi la 1 leu şi noi titluri

BOOKFEST 2014. Deschiderea oficială a Bookfest 2014 a avut loc miercuri, la complexul Romexpo din Bucureşti.

După deschiderea oficială a Bookfest, cititorii au început să vină la Romexpo, pentru a descoperi oferta de carte pregătită de editorii din România şi, încet, încet, standurile editurilor au prins viaţă.

Claudia Fitcoschi, director de promovare şi relaţii cu presa la Polirom şi Cartea Românească, a declarat, miercuri, că la standul editurii pasionaţii de literatură vor putea găsi peste 1.000 de titluri, toate aflate la reducere de 20% şi peste 100 de titluri la preţul de 9,99 lei, scrie mediafax.ro.

BOOKFEST 2014. „Avem peste 400 de titluri noi de la ediţia anterioară a târgului de carte Bookfest, atât din domeniile fiction, cât şi din cele nonfiction. Astfel, aş vrea să amintesc al doilea volum al jurnalului lui Carol I. De asemenea, «Istoria Poloniei», de Norman Davies, va fi lansat în cadrul târgului. E un eveniment dedicat Poloniei, ţara invitată la această ediţie a târgului. Totodată, va fi lansat volumul «Seinfeld şi sora lui Nabokov», de Simona Sora, care este o carte de eseuri. De neratat este volumul de eseuri – jurnal «Monologurile neîmplinirii», de George Banu, sau «Introducere în Islam», de Nadia Anghelescu. Una dintre cărţile pe care mizăm la această ediţie Bookfest este autobiografia tinerei pakistaneze Malala, născută în 1997. Cazul său a făcut vâlvă, a fost împuşcată în cap de un taliban şi a scăpat, din fericire, cu viaţă. A fost nominalizată anul trecut la premiul Nobel pentru pace. «Eu sunt Malala», o carte apărută chiar în săptămâna cu târgul, e proaspăt sosită de la tipar. De asemenea, pentru fanii cărţilor Mihaelei Rădulescu avem un nou titlu – «Cum iubesc bărbaţii». Tot dintre cărţile pe care mizăm la această ediţie Bookfest aş vrea să mai amintesc şi autobiografia celebrei Patti Smith – «Pe când eram doar nişte puşti»”, a declarat Claudia Fitcoschi despre ofertele pregătite pentru Bookfest.

De asemenea, aceasta a menţionat unele noutăţi din seriile de autor pe care cititorii le pot găsi la ediţia din acest an a Bookfest, printre care „Anii romantici”, de Gabriela Adameşteanu, „Soacre şi nurori. La cine este cheia?”, de Aurora Liiceanu, „Narcotice în cultura română”, de Andrei Oişteanu, precum şi volume de Emil Brumaru şi Gellu Naum.

Şi editura Humanitas îi aşteaptă pe cititori cu oferte de neratat în cele cinci zile ale Salonului Internaţional de Carte Bookfest.

BOOKFEST 2014. „Editurile Humanitas, Humanitas Fiction şi Humanitas Multimedia vă aşteaptă la Bookfest în acest sfârşit de săptămână cu mai bine de 30 de lansări, toate volumele au reducere de 10%, la stand fiind peste 1.000 de titluri, iar ediţiile de colecţie se bucură de preţuri speciale”, a declarat Gabriela Maaz, director de promovare la editura Humanitas.

BOOKFEST 2014. În ceea ce priveşte editura Curtea Veche Publishing, aceasta a pregătit pentru ediţia din acest an a Salonului Internaţional de Carte Bookfest oferte pentru toate categoriile de public şi reduceri semnificative.

„La standul Curtea Veche Publishing, avem anul acesta de Bookfest reduceri generale de până la 75%. De asemenea, avem o serie de cărţi care sunt bestseller ale editurii noastre şi se găsesc aici cu preţuri mici, începând de la 5, 6, 7 lei, deci reduceri considerabile, şi ne pregătim şi pentru o serie de lansări pentru cărţile noi care apar în sezonul acesta. Mâine (joi, n.r.) avem o lansare deosebită în prezenţa Danutei Wałęsa, soţia fostului preşedinte al Poloniei Lech Wałęsa, care îşi lansează cu această ocazia autobiografia. De asemenea, am pregătit trei ateliere de creativitate, lectură pentru copii. Ele vor avea loc joi, vineri şi duminică, toate sunt, evident, pe baza unor cărţi apărute la noi. Joi va avea loc un atelier pe marginea cărţii «Mandale dacice», iar vineri îi aşteptăm pe copii la un atelier de ilustraţie pe marginea cărţii «Domnişoara Poimâine şi Joaca de-a Timpul», scrisă de Adina Rosetti şi ilustrată de Cristiana Radu, iar duminică avem un atelier cu totul deosebit de teatrul cititorilor”, a declarat Ioana Schiau, PR executive la Curtea Veche Publishing.

La cea de-a IX-a ediţie a Salonului Internaţional de Carte Bookfest, care se va desfăşura de miercuri până duminică, la Romexpo, dintre cele peste 300 de evenimente care vor avea loc, multe vor fi dedicate copiilor şi vor fi grupate sub titulatura de Bookfest Junior. Copiii sunt invitaţi să urmărească paşii galbeni pentru a ajunge la editurile care organizează evenimente pentru copii în cadrul târgului.

BOOKFEST 2014. În acest sens, editura Litera a pregătit la standul propriu o zonă, denumită Litera Mică, unde a fost amenajată o secţiune specială Disney. Oferte sunt pregătite şi pentru adulţi, care se pot bucura de reduceri semnificative la cărţile editurii.

BOOKFEST 2014. La editura Nemira, cititorii pot găsi volume de Stephen King la preţ redus, editura pregătind reduceri de 30%. Volume cu preţuri de 5, 6 şi 15 lei se pot găsi şi la standul editurii Paralela 45. De asemenea, unele edituri au pregătit cărţi la preţul de 1 leu.

Cookies