ARHIVA B365

Bonuri fiscale false, depuse la Loteria Bonurilor Fiscale

Cinci persoane din Iași au fost prinse, după ce, la prima etapă a Loteriei Bonurilor Fiscale, au depus bonuri false, potrivit bzi.ro.

După mai multe verificări, inspectorii din cadrul Direcției de Luptă Antifraudă din cadrul ANAF au descoperit faptul că un număr de 5 ieșeni au participat la loterie cu bonuri fiscale false, rupte din rolele jurnal ale caselor de marcat. 

Acestea nu pot fi acceptate ca fiind câștigătoare pentru că, potrivit OG 10/2015, pot participa la loterie numai bonurile fiscale obținute de cetățeni în urma achiziției unor bunuri.

Cei cinci sunt patronii unor societăți comerciale care administrează mai multe baruri.

Direcția Regională Antifraudă Suceava a depus plângere la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași împotriva celor cinci persoane, cercetările urmând a fi efectuate de polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, mai arată sursa citată. 

Duminică, 16 august, a fost organizată extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise în perioada 1 – 31 iulie 2015. Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1.000.000 de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. B365.ro v-a prezentat LIVE numărul câştigător la cea de-a doua etapă a LOTERIEI BONURILOR FISCALE. Vezi aici data și valoarea bonului, extrase duminică.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button