Bonuri cadou de 50 lei pentru primii 300 de clienţi Mega Image din Plaza Mall

de:
01 mart. 2012
3 Afișari
Bonuri cadou de 50 lei pentru primii 300 de clienţi Mega Image din Plaza Mall

Mega Image va inaugura sâmbătă, supermarketul din Plaza Romania, de pe Bd. Timişoara nr 26. Acesta este cel de-al treilea magazin din lantul G’market achiziţionat anul trecut în luna octombrie. Supermarketul va fi deschis într-o nouă locaţie, la nivelul subsol al mallului şi va avea o suprafaţă de vânzare extinsă de aproximativ 1.300 mp.

Noul Mega Image va pune la dispoziţia clienţilor 5.000 de produse de panificaţie, rotiserie, bar de salate, vitrină asistată cu alimente tradiţionale şi specifice româneşti până la produse pentru nevoi speciale.

Deschiderea Mega Image Plaza va avea loc la ora 12.00, iar produsele vor avea promoţii cu ocazia inaugurării unităţii comerciale. Primii 300 de clienţi vor beneficia de un voucher de cumpărături cadou în valoare de 50 de lei.

Mega Image a deschis în primele două luni ale anului nouă supermarketuri noi.

Retailer-ul va continua seria deschiderilor în luna martie, având în plan inaugurarea a opt noi magazine în martie, inclusiv Mega Image Plaza. Urmatorul supermarket Mega Image va fi deschis pe 7 martie în Bucureşti pe Bd. Expoziţiei nr 101 în Sectorul 1.

Cookies