Boluri biodegradabile pentru catering și ambalaje sustenabile, disponibile la Snick Ambalaje (P)

02 dec. 2022
17 Afișari
Boluri biodegradabile pentru catering și ambalaje sustenabile, disponibile la Snick Ambalaje  (P)
Boluri biodegradabile pentru catering și ambalaje sustenabile, disponibile la Snick Ambalaje | Sursă foto: snick-ambalaje.com

În zilele noastre, poluarea a ajuns la cote alarmante, vorbim aici despre cantități mari care ajung să afecteze oamenii și animalele. Dacă unii prestatori de servicii au ales să înlocuiască materialele poluante cu unele ecologice, alții încă tind să folosească instrumente cu o compoziție mare de plastic în ele. Marii consumatori aici sunt afacerile de tip catering și cele care livrează mâncare la domiciliu.

Un bun furnizor pentru astfel de afaceri este Snick Ambalaje. Apelând la aceștia, vei decide să promovezi produse sustenabile, iar în același timp vei avea parte de calitate și de rezistență în ceea ce privește produsele. Gama de produse este una largă, printre care vei găsi boluri biodegradabile pentru catering, ideale pentru supe, farfurii, tacâmuri din lemn sau cutii pentru torturi și pizza.

Mâncarea vărsată, un dezavantaj pentru afacerile de tip delivery

Majoritatea celor care comandă mâncare sunt dezamăgiți uneori de conținutul vărsat sau împrăștiat al acesteia. În loc să se bucure de preparatele comandate, de multe ori solicită returul și așteaptă o altă comandă. Chiar dacă aceste lucruri nu țin de multe ori de restaurantul cu pricina, acesta trebuie să se conformeze și să-i facă pe plac clientului.

Traficul sau numărul mare de comenzi sunt printre principalii factori care fac ca incidentele de acest gen să aibă loc. Cu ajutorul unor ambalaje rezistente situațiile pot fi evitate. Preparatele pot fi păstrate în condiții optime, compartimentarea lor fiind una eficientă. Snick Ambalaje comercializează boluri biodegradabile realizate din trestie de zahăr. Vei găsi la ei și diferite capace care să asigure păstrarea conținutului la locul lui.

Acest furnizor are o ofertă variată de produse. Mai mici, mai mari, înguste sau mai largi, sunt realizate pentru oferi o depozitare optimă, indiferent de produsele comandate. Snick Ambalaje, furnizor cu experiență poate deveni un partener de nădejde pentru afacerea ta.

Sacoșe sau ambalaje personalizate aduc un plus afacerii tale

Snick Ambalaje îți pune la dispoziție opțiunea de personalizare a ambalajelor pe care le vei folosi în cadrul business-ului tău. Poate fi o culoare distinctă sau un text împreună cu un logo captivant, tu vei fi acela care le va decide pe acestea. Vei reuși să te bucuri de acestea la prețuri bune, deoarece vei avea parte și de reduceri de preț, în cazul în care vei dori să cumperi cantități mai mari.

Este de preferat să adopți aceste schimbări în cadrul afacerii tale pentru a promova ambalaje eco friendly. Clienții observă acest lucru chiar de la prima comandă, deci o astfel de decizie te va ajuta să te și promovezi totodată. Poți solicita sacoșa cu mostre gratuite pentru a încerca în prealabil produsele dorite. Snick Ambalaje se asigură că afacerea ta înflorește și îți aduce o reputație bună în rândul clienților.

Vezi aici toată gama de produse pusă la dispoziție de Snick Ambalaje și ia legătura cu un consultant pentru a vedea care sunt opțiunile ideale afacerii tale. Alege ambalaje sustenabile și promovează astfel un mediu de lucru lipsit de factori poluanți.

Snick Ambalaje – alături de afacerea ta în permanență!

Contact: [email protected]

Cookies