ARHIVA B365

Bogdan Stanoevici a fost numit secretar de Stat la Ministerul Culturii

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Bogdan Dragoș Aureliu Marian Stanoevici se numește în funcția de secretar de stat la Ministerul Culturii”, se menționează în documentul citat, scrie realitatea.net.

Bogdan Stanoevici a fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni în Cabinetul Ponta III, între 5 martie și 13 decembrie 2014.

PNL Diaspora consideră „inacceptabil faptul ca, la numai câteva săptămâni după ce un ministru este remaniat pe motiv de incompetență și conduită inadecvată cu funcția pe care o ocupă, aceeași persoană să fie numită într-o altă demnitate publică, așa ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat”.

„Dorim să reamintim opiniei publice faptul că Stanoevici se numără printre principalii vinovați ai eșecului organizării secțiilor de votare din străinătate, motiv pentru care a și fost remaniat în urmă cu aproximativ o lună. De asemenea, domnia sa a afișat o atitudine constant arogantă la adresa românilor din Diaspora care doreau să voteze”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Diaspora transmis, sâmbătă, AGERPRES.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button