Boc despre alegerile din PDL: Udrea, venind ca un challenger, pare a avea şanse mai mari decât Blaga

de:
20 mart. 2013
0 afișări
Boc despre alegerile din PDL: Udrea, venind ca un challenger, pare a avea şanse mai mari decât Blaga

Emil Boc a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că prezentarea candidaţilor în faţa celor 5.000 de delegaţi de la Convenţia Naţională a PDL va conta enorm.

„Am văzut unele afirmaţii ale colegilor mei cu privire la incorectitudinea desemnării unor delegaţi la Convenţie sau a nedesemnării unora în funcţie la apartenenţa la un grup sau altul de susţinători şi sper să fie rezolvate, pentru a elimina orice suspiciune. Avem nevoie de o Convenţie corectă şi legitimă. Ziua Congresului va fi extrem de importantă, prezentarea candidaţilor în faţa celor 5.000 de delegaţi va conta enorm cu privire la votul final din Convenţie. Din acest punct de vedere, Elena Udrea, venind ca şi challenger, venind din urmă, pare a avea şanse mai bune în ziua votului, faţă de candidatul în exerciţiu”, a spus Boc, citat de Mediafax. 

Întrebat dacă prezenţa preşedintelui Traian Băsescu la Convenţia PDL ar putea înclina balanţa în favoarea unuia sau altuia dintre candidaţi, Boc a răspuns negativ.

„Nu cred. Delegaţii vor asculta pe toată lumea şi vor lua o decizie în cunoştinţă de cauză. În cabina de vot nu e cu tine nici Udrea, nici Blaga, nici preşedintele organizaţiei. E foarte bună decizia de invitare a preşedintelui şi face parte din normalitate”, a afirmat Boc.

Cookies