BAZAR

Bob Dylan concertează la Bucureşti pe 25 iunie

Acesta este al doilea concert pe care artistul îl susţine în România şi, totodată, primul lui spectacol pe scena Sălii Palatului. Bob Dylan a concertat la Bucureşti în iunie 2010, în cadrul Never Ending Tour – şirul de reprezentaţii neîntrerupte ale cântăreţului, început în iunie 1988, scrie Mediafax.

Bob Dylan este unul dintre cele mai influente personaje ale secolului al XX-lea, fiind un simbol al inovaţiei în muzică şi cultură, primul artist care a îmbinat muzica populară cu ambiţiile intelectuale. Bob Dylan a câştigat numeroase distincţii de-a lungul vastei sale cariere, inclusiv 11 premii Grammy, un Oscar şi un Glob de Aur. A fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame, în anul 2000 a primit Polar Music Prize, iar, în 2012, preşedintele american Barack Obama i-a decernat Medalia pentru Libertate (Medal of Freedom).

Actualul turneu mondial – „Never Ending Tour” – îl aduce pe artist şi în România, alături de trupa sa. Înainte de a ajunge în România, Dylan va avea concerte în Japonia, Irlanda, Slovacia, Austria, Germania, Danemarca, Norvegia, Suedia şi Finlanda. Biletele pentru concertul lui Bob Dylan vor fi puse în vânzare miercuri, de la ora 10.00, prin reţeaua Eventim, dar şi online, pe www.eventim.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button