Bob cel Roz, situația e albastră! Un șofer din București a parcat fix în drumul autobuzului STB. „Care ai lăsat dildomobilul acolo?!”

20 apr. 2023
2329 Afișari
Bob cel Roz, situația e albastră! Un șofer din București a parcat fix în drumul autobuzului STB.
Bob cel Roz, situația e albastră! Un șofer din București a parcat fix în drumul autobuzului STB. "Care ai lăsat dildomobilul acolo?!" Sursa foto: "Ai parcat ca un [email protected] Bucurețti"/Facebook

Bob cel Roz de București a avut treabă și a lăsat mașina pe strada Gară Herăstrău. Nimic special, mulți bucureșteni )ți, probabil, nu numai bucureșteni) pot avea treabă în zonă. Cum ar spune Înțeleptul, pățești.

Sigur, dacă n-ar mai fi trecut nici picior de mașină, autobuzul 243 ar fi depășit mai repede momentul, dar dar Bob cel Roz n-a avut norocul ăsta, a blocat STB-ul și gata, așa cum anunță un membru al comunității „Ai parcat cas un 🐂 București”, care a trecut pe-acolo, a văzut, a pozat și-a explicat sec:

Autobuzul n-a putut să treacă.

Cum se poate alege Bob cel Roz cu un „fan” club

Previzbil, postarea din comunitatea vigilentă la parcări care surprinde această situație de trafic a dat cep comentariilor. Mai jos, o selecție scurtă, dar exquisite.

Un bucureștean își dă seama că l-a mai văzut pe Bob prin oraș:

Îl știu, știu și pe unde stă!🤣🤣🤣🤣

Altinceva glumește, câteva ore mai târziu:

Legenda spune că autobuzul încă este acolo. 

Preferatul-preferat rămâne, însă, comentariul Acesta:

Care ai lăsat dildomobilul acolo?!?

Situațiile – destul de frecvente – cu mașini lăsate aiure prin București sunt, deseori, născătoare de nervi. Și în trafic, și prin social media, atunci când sunt imortalizate din trafic și trasportate pe internet.

Dar situația aceasta cu Bob cel Roz lăsat în calea mașinilor – inclusiv autobuze STB – are, totuși, o notă vesel-umoristică intrinsecă. Poate de la culoare?🌸

Îți recomandăm să citești și:

 

Cookies