ARHIVA B365

Boagiu: Circulaţie îngreuntă pe mai multe drumuri care fac legătura cu Capitala

”Lumea trebuie să înţeleagă că nu ne putem juca cu natura. Nu este o iarnă normală, ci este una plină de surprize. Peste 2.100 utilaje, dintre care 26 pe aeroportul Henri Coandă Otopeni şi alte opt sunt echipamente de dezăpezire sunt pe Aeroportul Internaţional – Băneasa – Aurel Vlaicu. Băneasa 8 utilaje deszăpezire. Închiderea tronsonului A2 între Lehliuşi Fundulea a fost utilă pentru că s-a putut curăţa carosabilul şi redeschide traficul”, a declarat Anca Boagiu, în direct, într-o conferinţă de presă.

Circulaţia se derulează greu pe unele drumuri naţionale care fac legătura cu Capitala. Șoferii care merg pe DN2,  din Bucureşti spre Buzău, cei care circulă pe ruta Urziceni – Brăila sau de la Giurgiu – Bucureşti, pe DN4, DN3, DN5 B, DN41 vor avea de furcă pentru că aceste drumuri trebuie închise.

CFR a anulat 41 de trenuri, o singură linie a fost închisă, iar pe alte două linii a fost restricţionat-ă circulaţia.

Pe aeroporturi nu sunt curse anulate, ci uşoare întârzieri la decolare pe Otopeni şi Băneasa.

Persoanele care vor să afle cum se circulă pe drumurile naţionale pot contacta MTI la 021/265.33.33 sau 021/264.33.34 sau 021 9360.

Suma pt mentenanţa drumurilor 265 milioane euro în ultimii patru ani. Valoarea alocată pt CN Dr Autostr pt deszăpezire 19,5 mil euro. Folosim f mari cantităţi de sare pt a duce drumul la negru.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button