BNR face angajări. Salariul mediu ajunge la 1.200 euro

de:
06 feb. 2013
6 Afișari
BNR face angajări. Salariul mediu ajunge la 1.200 euro

Candidaţii care vor să aplice pentru cele şapte posturi vacante din cadrul BNR trebuie să cunoască, printre altele, limba engleză şi, în cele mai multe dintre cazuri, să ştie să utilizeze corect programele din pachetul Microsoft Office şi browser-ul Internet Explorer, notează gandul.info.

Toate contractele de muncă vor fi încheiate pe o durată de timp nedeterminată.

Pentru a putea intra în concurs, candidaţii nu trebuie să opteze pentru posturi care să se afle în aceleaşi structuri organizatorice în care sunt angajate şi rudele acestora şi pentru funcţii care să se afle într-o „relaţie ierarhică sau funcţională cu un post ocupat de soţul/ soţia, părinţii, copiii, fraţii/ surorile candidatului”. De asemenea, nu vor fi admişi nici cei care au participat la mai mult de trei concursuri pentru un post similar în ultimii trei ani.

Persoana care va aplica pentru postul de controlor tezaur la Sucursala Regională Bucureşti, Serviciul casierie, trebuie să aibă studii superioare, să fie licenţiată în domeniul ştiinţelor economice şi să ştie să utilizeze programele din pachetul Microsoft Office şi browser-ul Internet Explorer. Cel care va ocupa acest loc de muncă fi „deţinător de chei la uşa de tezaur” şi va participa la activităţi de primire, recepţie, păstrare şi eliberare de numerar şi de alte valori în şi din tezaur. Termenul limită de înscriere pentru acest post este 15 februarie.

BNR mai caută şi referent de specialitate la Direcţia Tehnică şi Mentenanţă, Serviciul tehnic, mentenanţă echipamente şi instalaţii, referent de specialitate la Direcţia Servicii Informative, Serviciul administrare reţele, referent de specialitate la Direcţia Servicii Informatice, Serviciul sisteme informatice, – referent de specialitate (inginer constructor) la Direcţia Patrimoniu şi Investiţii, Serviciul investiţii, referent de specialitate la Direcţia Comunicare, Serviciul analiză de imagine şi dezvoltare de proiecte în domeniul relaţiilor publice şi referent de specialitate la Agenţia Brăila pentru activităţile de raportări statistice, sondaje de conjunctură şi comunicare.

Detalii suplimentare legate de posturile vacante din cadrul BNR, modalitatea de înscriere şi etapele concursului pot fi găsite pe site-ul oficial al băncii centrale.

În 2011, salariul mediu net lunar în cadrul BNR a fost de aproape 1.200 de euro, mai mare decât cel al unui ministru din Guvernul României.

Cookies