Blues, muzică veche românească și clasică în parcurile din Sectorul 3

de:
28 iul. 2017
2 afișări
Blues, muzică veche românească și clasică în parcurile din Sectorul 3

Vineri seară, de la ora 20.30, bucureștenii sunt așteptați în Parcul Alexandru Ioan Cuza la întâlnirea cu „Mr. Blues al României”, AG Weinberger. Eforturile cunoscutului artist de a promova în opt albume discografice muzica de peste Ocean au fost apreciate inclusiv la nivel internațional. Pentru primul album realizat în Statele Unite, „Nashville Calling”, AG Weinberger a fost nominalizat de șapte ori la premiile Grammy. În 1998, artistul a fost invitat la festivalul „Bluestock”, fiind singurul muzician non-american acceptat să participe la celebra manifestare.

Tot la foișorul din Parcul Alexandru Ioan Cuza vor veni sâmbătă, de la ora 18.00, Silviu Biriș și Taraful București, cu un spectacol interactiv în care artistul va cânta în mijlocul publicului, invitându-l în permanență la dans. Duminică, de la aceeași oră, atmosfera va fi întreținută de formația „La Musica”.

De asemenea, bucureștenii sunt invitați sâmbătă și duminică, de la ora 20.00, la concertele din Parcul Colțea. La acest sfârșit de lună concertele vor fi susținute de Grupul vocal Acapella, respectiv de Cvartetul Passione.

Cookies