ȘTIRI

Blue Nipple Boy @Street Delivery

Toata povestea a luat naştere la începutul anului 2010 când chitaristul trupei, Cătălin Boltasu, a avut initiativa de a infiinta formatia. Alaturi de colegi din alte proiecte (toti instrumentisti) a reusit sa puna bazele trupei. Dupa cateva repetitii in formula initiala şi multe audiţii cu diversi vocali dornici să facă parte din proiect, s-a arătat interesat Adrian Carciova. Prima întâlnire dintre cei doi n-a avut nici pe departe efectul pe care îl căutau amândoi.

A urmat un schimb de mailuri şi multe discutii cu Adrian care s-a hotărât să trimită o înregistrare cu o linie de voce pentru ceea ce urma să devină primul single oficial al trupei, “Special Invitation”. La scurt timp s-a ales şi numele actual al formaţiei şi astfel s-a conturat întregul concept al trupei.

În prezent, Blue Nipple Boy lucrează la compozitii alături de un membru nou, bateristul Alexandru Alexe, şi se pregăteşte de lansarea primului videoclip oficial pentru piesa Bear Comes Naked.


Anul acesta, Street Delivery are loc in perioada 10-12 iunie: “Inchidem strada pentru masini si o deschidem pentru oameni”.

Scena Principala.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button