ARHIVA B365

Blue Club, ÎNCHIS, după tragedia din Colectiv: „Nu putem nega că nu ne este frică de puşcărie”

Reprezentanţii Blue Club au anunţat printr-o postare pe Facebook că au închis clubul „pentru a aduce modificări cu privire la normele de siguranţă”, astfel încât să nu se repete tragedia din Colectiv. Într-un comentariu la această postare, reprezentanţii clubului au precizat că nu vor să aibă pe conştiinţă vieţi nevinovate.

„Cel mai popular club din Regie, Blue College, isi suspenda activitatea in perioada urmatoare pentru a aduce modificari cu privire la normele de siguranta si confort a consumatorilor sai.

Am luat aceasta decizie deoarece nu concepem sa se repete tragedia din clubul Colectiv. Este trist ca a fost nevoie de o nenorocire pentru a trimite un semnal de alarma tuturor locatiilor.

Va multumim pentru intelegere si speram sa ramaneti alaturi de noi”, au scris reprezentanţii Blue Club, în postarea lor pe Facebook.

Atunci când unul dintre internauţi le-a reproşat, într-un comentariu, că vor să pară solidari, dar, de fapt, au recurs la această măsură pentru că le e frică de puşcărie şi de amenzi, reprezentanţii clubului au replicat, într-un comentariu: „Nu ne „dam” mari solidari. Intradevar nu putem nega ca nu ne este frica de puscarie sau de amezi, dar in primul rand ne este frica de a avea pe constiinta vietile unor persoane nevinovate. De aceea facem tot posibilul ca de acum inainte clientii nostri sa se simta in deplina siguranta in locatiile noastre”.

 

Cel mai popular club din Regie, Blue College, isi suspenda activitatea in perioada urmatoare pentru a aduce modificari…

Posted by BLUE CLUB on Wednesday, November 4, 2015

La data publicării acestei ştiri, nici site-ul Blue Club nu era funcţional.

Blue Club nu este singurul club din Capitală închis în urma tragediei din Colectiv. Kulturhaus Bukarest, unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Capitală, a anunţat, tot printr-o postare pe Facebook, că se închide temporar după tragedia din clubul Colectiv. Reprezentanţii clubului au anunţat că au luat această decizie „pentru finalizarea expertizelor PSI și a tuturor lucrărilor de siguranță”.

La începutul lunii, Hangover Club din Bucureşti şi-a suspendat activitatea, iar clubul Expirat a fost închis. De asemenea, şi localul Acuarela din strada Polonă a fost închis, deoarece nu are ieşire de urgenţă. Proprietarii au luat această decizie în contextul tragediei de la Colectiv, motivând decizia prin faptul că scara de acces trebuie reconstruită, ca să nu pună viaţa clienţilor în pericol. Cafeneaua urmează să fie deschisă într-un imobil adecvat, potrivit reprezentanţilor Acuarela.

Un alt patron de club din Regie a luat măsuri imediat după tragedia din Colectiv. Potrivit România Tv, patronul clubului s-a gândit să taie pereţii localului pentru a face mai mulţe ieşiri, în contextul în care, până în acel moment clubul a avut o singură ieşire. În acest club, în fiecare săptămână, sute de studenţi intră pentru a petrece alături de prieteni.

Pe 30 octombrie, în clubul Colectiv din Capitală s-a produs un incendiu, în timpul concertului susţinut de trupa Goodbye to Gravity. În urma acestui incendiu, 46 de oameni au murit până acum, iar alte 180 de persoane au fost rănite, din care aproximativ 40 sunt încă în stare gravă şi critică.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button