Blow Dry Party 2

de:
23 nov. 2011
0 afișări
Blow Dry Party 2

10 stilisti, 30 de coafuri, Grand Cafe Van Gogh, brunch

In timp ce tu profiti de o dimineata lenesa de duminica numai buna de iesit cu prietenii la brunch, noi iti propunem un nou concept – Blow Dry Party.

Seria evenimentelor Blow Dry Party inceputa la sfarsitul verii, continua. De data aceasta ne mutam din gradina intr-un spatiu superb si extrem de primitor din Centrul Vechi al capitalei, cafeneaua Van Gogh. Daca ai chef sau nevoie de o coafura noua si ai vrea sa mergi la salon, dar parca tot mai atragatoare este o iesire la masa, atunci vine salonul la tine.

In data de 27 noiembrie, incepand cu ora 11:00, toata echipa de stilisti La Bibliothèque isi impacheteaza beauty-case-urile si se instaleaza cu mic cu mare la etajul 1 al cafenelei Van Gogh. Si pentru ca suntem in Centrul Vechi, toate doamnele si domnisoarele, dar si domnii sunt invitati sa aleaga impreuna cu stilistii o coafura cu iz retro care li se potriveste si care va fi realizata pe loc, gratuit, de catre stilistii LaBibliothèque, cu produsele revolutionare de ingrijire a parului Alterna. Deci vii la masa si pleci un alt om. Inscrierile se fac pe pagina de Facebook La Bibliotheque Centre Beaute si la fata locului, in ordinea sosirii la eveniment.

Parteneri: Revista Glamour

BeWhere! – www.bewhere.ro

www.labibliotheque.ro

www.vangogh.ro

Cookies