ARHIVA B365

Contract de un milion de euro pentru întreținerea semafoarelor din Capitală

Administrația Străzilor vrea să încheie un acord-cadru cu o valoare de 5,1 milioane lei (aprox. 1,1 milioane euro) pentru „asigurarea continuitatii si a sigurantei in functionare a sistemelor de dirijare a traficului aflate in intretinerea” instituției. Acordul-cadru ar urma să fie încheiat pentru o perioadă de 24 de luni.

Conform caietului de sarcini firma care va câștiga contractul va avea trebuie să realizeze următoarele activități:

–  operaţii de măsurare, efectuate bianual 

– lucrări de intervenţie/service efectuate ori de cate ori este nevoie în caz de disfuncţionalitate, avarie a instalaţiilor de prize de pământ sau a circuitelor electrice de alimentare cu energie electrică.

– lucrări de evaluare a nivelului de serviciu a instalaţiilor (inventarierea instalaţiilor de prize de pământ, a circuitelor electrice de alimentare cu energie electrică, operaţii efectuate periodic, anual, de evaluare si de stabilire de masuri de optimizare a instalaţiilor de prize de pământ, a circuitelor electrice de alimentare cu energie electrică, operaţii efectuate la cererea expresă a Achizitorului în cazul în care execuţia de lucrări edilitare în proximitate sau în cazul producerii de modificări importante care pot influenţa nivelul de serviciu a instalaţiilor de prize de pământ sau a circuitelor electrice de alimentare cu energie electrică)

– lucrări de reparaţii/depanare efectuate la instalaţiile de prize de pământ şi a circuitelor electrice de alimentare cu energie electrică în urmatoarele cazuri: avarierea sau distrugerea acestora datorata accidentelor de orice natură, actelor de vandalism etc. expirarea duratei de serviciu în urma diagnosticarii ca elementele supuse depanării sau constatărilor rezultate în urma lucrarilor periodice de masurare

– lucrări de realizare prize de pământ şi circuite electrice de alimentare pentru instalaţiile de semafoare care nu sunt dotate cu astfel de instalaţii.

De asemenea, într-un anunț publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, în luna aprilie a acestui an, Administraţia Străzilor Bucureşti anunța că vrea să contracteze studii de fezabilitate pentru semaforizarea mai multor intersecţii şi treceri de pietoni, în vederea fluidizării traficului şi creşterii siguranţei. Valoarea estimată a investiției era de 1,78 milioane lei (400.000 euro) inclusiv TVA.

Proiectul implică încheierea unui acord-cadru cu o durată de doi ani şi vizează achiziţionarea de studii de fezabilitate pentru semaforizarea a 52 de intersecţii şi 62 de treceri de pietoni din Capitală


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button